Wednesday, November 30, 2005

INDEX



بيانيه‌ی كانون نويسندگان ايران -به مناسبت هفتمين سالگرد قتل‌های ‌زنجيره‌ای
كميته رفراندوم آزاد ايران-كانون دانشجويي انتصاب یک آخوند به ریاست دانشگاه
اتحاد دموکراتیک ایرانیان ترقیخواه – ا همبستگی با "کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان ماه مه
اعلام همبستگی (برلین)- با "کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان اول ماه مه
نامه سرگشاده ۱۸۲ تن از وكلا و حقوقدانان ایران براي آزادي عبدالفتاح سلطانی
هشدار حزب سبزهای ایران - سایتهای اینترنتی رژیم
کميته بين المللی برای نجات آثار باستانی دشت پاسارگاد : اطلاعيه، دوم آذر ماه
فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکای شمالی: گزارش ماهانه ( آبان 1384 )
دبیر خانه حزب ملت: گزارش ویژه از برگزاری هفتمین سالگرد شهادت فروهرها
كانون نويسندگان ايران: منوچهر آتشی سوار بر اسب سپيدش ناگهان از ميان ما رفت
تظاهرات در اعتراض به اعدام، سنگسار و شكنجه توسط رژيم بنيادگراي ايران
کانون خاوران : رژیم ، برای نابود کردن سند جنایت ، تخریب خاوران را آغاز کرد
بیانیه کانون وبلاگ نویسان ایران (پن‌لاگ): به اجلاس جهانی اطلاع رسانی تونس یاد اوری پتیشن زنان در باره سانسور اینترنتی
ایران نامه: گزارش گردهمایی اعتراضی انجمن های ملی ایران در پاسارگاد

بيانيه ششصد و هفتاد چهار نفر از فعالان سياسی – ادبی، کارگری و دانشجويی
معصومه شفیعی: هرکس در برابر این جنایت سکوت بکند،‌ انسانیت اش زیر سوال می رود
وبلاگ ویژه اعتراض به احکام اعدام: اعتراض به اعدام کریم فهیمی
تريبون فمينيستی ايران اعتراض به سانسور زنان در اينترنت
بيانيه رضا پهلوی : درباره سياست های ماجراجويانه رژيم
خانه پناهجو: انتشارماهنامه اینترنتی پناهجو
حمایت از امید امیدی
كانون نويسندگان ايران : تهاجم جدید به ارزش هاي فرهنگي و ملي و تشدید سرکوبی
کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: نامه تکان دهنده مهرداد لهراسبی،
کانون زندانيان سياسی ايران(در تبعيد): تخريب قطعه سی و سه بهشت زهرا با توجيه دينی
۷۰ دانشجوی ایرانی: خطاب به احزاب و فعالان اپوزیسیون ایران

کميته دفاع از زندانيان سياسی ايران – برلين

فراخوان به اكسيون اعتراضی
به مناسبت قتل های سياسی زنجيره ای در پائيز 1377


ایرانیان آزاده!

درپاييز 1377 رژيم جمهوری اسلامی دست به كشتار روشنفكران ايران دست زد. در3 ابان 1377، داريوش وپروانه فروهراز رهبران حزب ملت ايران توسط ماموران وزارت اطلاعات در خانه اشان به فجيع ترين نحو با ضربات چاقو به قتل رسيدند . در12 آذر ، محمد مختاري شاعر ، مترجم وعضو كانون نويسندگان ايران توسط عوامل سازمان مزبور هنگامي كه براي خريد مايحتاج خانواده از خانه بيرون رفته بود ربوده و6 روز بعد جسد او در پشت كارخانه سيمان در امين آباد شهرري پيدا شد. در18 آذرهمان سال جعفر پوينده نويسنده ، مترجم وعضو كانون نويسندگان ايران نيز,هنگامي كه برای شركت در جلسه اتحاديه ناشران از محل كار خود بيرون رفته بود ربوده وجسد شكنجه شده او روز بعد در كنار پل راه آهن بادامك شهريار در تهران پيدا شد. مجید شریف نیز در این دوران به قتل رسید. از پیروز دوانی تا کنون اثری نیست . اين قتلهای ماه آبان وآذر به عنوان قتلهای زنجيره ای معروف شده اند . در آ ن موقع همراه سعيد امامي 23 نفر ازجمله مصطفی كاظمی ، مهرداد علي خانی وخسرو براتی از ماموران وزارت اطلاعات به عنوان متهم تحت تعقيب قرار گرفتند. ولی اين پرونده بدون داد خواهي بسته وبجای اين كه عاملين و آمران قتلهای زنجيره ای مجازات شوند, وكيل اين پرونده دكتر ناصر زرافشان دستگير و زندانی گرديد. خانواده قربانيان خواهان ارجاع اين پرونده به يك داد گاه بين المللی هستند.

آزاديخواهان!

- براي محاکمه سران رژيم جمهوری اسلامی ايران به جرم جنايت عليه بشريت در يک دادگاه بين المللی-
برای لغو مجازات اعدام -
برای لغو مجازات سنگسار، شکنجه و قطع اعضاي بدن -
برای دفاع از آزادي همه زندانيان سياسی - عقيدتی-
برای جدائی دين از دولت -
برای برابری حقوق زنان و لغو حجاب اجباري -
برای تحقق آزادی های بي قيد و شرط سياسی ، آزادی تشکل و اجتماعات-
برای دفاع از جنبش اعتراضی و آزاديخواهانه مردم ايران -
و براي محکوميت هرگونه سازشي با جمهوري اسلامی ايران

با شرکت گسترده خود در اين ميتينگ اعتراضي، ضمن محكوم كردن ر ژيم جمهوري اسلامی ياد قربانيان قتلهای زنجيره ای را گرامی بداريم .

زمان: شنبه 3 دسامبر 2005 ساعت 13
محل: U1- Kurfürstendamm/ Ecke Ku´damm / Joachimsthalerstraße


برگزار كننده : کميته دفاع از زندانيان سياسی ايران – برلين

بيانيه‌ی كانون نويسندگان ايران به مناسبت هفتمين سالگرد قتل‌های ‌زنجيره‌ای

همچنان خواهان روشن شدن حقيقت ماجرا هستيم

مردم شريف و آزاده‌ی ايران

هفت سال پيش، در آذر سال ٧٧ ، شب‌پرستانی كه تاب شنيدن صدای حق‌طلبانه‌ی مردم را نداشتند، دست به خون شمار ديگری از آزاديخواهان و دگرانديشان آلودند و اگر چه قتل‌های آذر ٧٧ نخستين موارد از اين جنايات فجيع نبود و پيشينه‌ی آن به قتل‌های سال‌های پيش و كشتارهای هولناك دهه‌ی ٦٠ برمی‌گشت اما ربايش‌ها و قتل‌های پی‌درپی‌ دگرانديشان در سال ٧٧ در فواصل كوتاه زمانی و به شيوه‌ای انجام شد كه نشان می‌داد بويژه ارعاب و انعكاس وحشت‌آور آن در جامعه مورد نظر آمران و عاملان اين جنايات است. پيدا شدن اجساد مثله شده‌ی پروانه و داريوش فروهر، دو تن از فعالان سياسی سالخورده در خانه‌ی آنان، يعنی حريم خصوصی و امن آنان، و كشف اجساد محمد مختاری و محمدجعفر پوينده دو تن از اعضای كانون نويسندگان ايران كه به طرز فجيعی خفه شده بودند ، در بيابان‌های اطراف تهران، خبر از پورشی ويژه و تازه می‌داد ، و اگر چه به دنبال اعتراضات گسترده‌ی جامعه و مردم پرونده‌ای در قالب چهار قتل زنجيره‌ای با برخی از عوامل اجرايی و خرده‌پای اين جنايات تشكيل و به طور نمايشی به دادگاه فرستاده شد تا قضيه به گونه‌ای "جمع شود" اما ، نه تنها خواسته‌ی مردم در زمينه‌ی رسيدگی صادقانه و جدی و افشای منشاء اصلی و ابعاد مختلف اين جريان، و مجازات آمران و عاملان آن جامه‌ی عمل نپوشيد ، بلكه ناصر زرافشان عضو كانون و وكيل خانواده‌های قربانيان اين جنايات نيز بخاطر پافشاری برافشای حقيقت و انجام تحقيقات جدی و بيطرفانه اكنون چهارمين سال زندان خودرا می‌گذراند. و اين پرونده همچنان در محضر جامعه مفتوح باقی مانده است. كانون نويسندگان ايران ايران همچنان به روشن شدن حقيقت ماجرا - و تمامی حقيقت - در اين پرونده و تعقيب آمران و عاملان اين قتل‌ها و آزادی بی‌قيد و شرط ناصر زرافشان پای می‌فشارد تا ديو مهيب خودسری نتواند بار ديگر در تعرض به آزادی و حقوق مردم سربلند كند.

كانون نويسندگان ايران
آذر ١٣٨٤

Sunday, November 27, 2005

كميته رفراندوم آزاد ايران-كانون دانشجويي




اطلاعیه ای در باره
انتصاب یک آخوند
به ریاست دانشگاه تهران


هموطنان


همانطور كه مطلع هستيد براي نخستين بار در تاريخ دانشگاه تهران،يک روحاني بدون تحصيلات دانشگاهي از سوي وزارت علوم كابينه احمدي نژاد به رياست اين دانشگاه منصوب شد. “عباسعلي عميد زنجاني“،که فاقد مدرک دانشگاهي است، 58 ساله ميباشد و تا پيش از اين عضو هيئت علمي گروه حقوق خصوصي و اسلامي دانشکده حقوق دانشگاه تهران با رتبه دانشياري بود.عميد زنجاني پس از استقرار نظام جمهوري اسلامي، رئيس کميته سركوب در منطقه ژاله و فرح آباد تهران شد كه بسياري از مبارزين از عملكردهاي وي زخمها برتن دارند.وي در دوره سوم مجلس نماينده و عضو کميسيون قضائي مجلس بوده است. از ديگر مشاغل “عميد زنجاني“ عضويت در شوراي فرهنگ عمومي ميباشد که از جمله نهادهاي وابسته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي است.از وظايف اصلي اين شورا ميتوان به تعطيلي و مهر و موم دانشگاهها و مدارس عالي طي دهه 60 اشاره نمود.

دانشجويان آزاده، اساتيد محترم

در ادامه سياستهاي تك پايه شدن دولت منتصب ولايت فقيه ، و در پي پاكسازي مديران و بند و بست هاي جناحي و گروهي،انتصاب “عميد زنجاني“ به رياست دانشگاه تهران از جمله شاهكارهايي است كه تمامي اهل علم و فرهنگ و فعالان دانشگاهي و اجتماعي را به حيرت واداشته و همگان اذعان دارند كه اين نيز در امتداد خط سير به قضبه در آوردن تنها سنگر عصيان عليه بي عدالتي و استبداد توسط نظام ولايي است.

كميته رفراندوم آزاد ايران - كانون دانشجويي،ضمن محكوم نمودن توطئه به اشغال درآوردن،دانشگاه تهران ،توسط سردمداران فشار و سركوب،از تمامي دانشجويان و استادان شريف و آزاده ميخواهد تا عليه اين توهين و اهانت به ساحت مقدس دانش و علم بپاخيزند تا نظام مستبد ولايت فقيه اجازه پيشروي و دست اندازي به تنها سنگر دفاع از آزادي ايران زمين را نداشته باشد.
زنده باد آزادي


كميته رفراندوم آزاد ايران-كانون دانشجويي

آذرماه1384 (برابر با 27نوامبر2005 6)

-------------------------------------------------------------------


احکام صادره از سوی دستگاه قضائی جمهوری اسلامی درباره فعالین کارگری را قویا محکوم و آنرا بی اعتبار و غیر قانونی می دانیم

بر اساس احکام صادره از سوی نهادهای قضائی جمهوری اسلامی که به وکلای پنج تن از فعالین کارگری در شهر سقز ابلاغ شده است ، این فعالین به زندان و تبعید محکوم گردیده اند .
طبق این احکام برای این فعالین کارگری

1- محمود صالحی 5سال زندان و 3 سال تبعید به شهر قروه
2 – جلال حسینی 3 سال زندان
3 – محسن حکیمی 2 سال زندان
4 – برهان دیوارگر 2سال زندان
5 – محمد عبدی پور 2 سال زندان تعیین شده که می تواند در دادگاه بعدی مورد تجدید نظر قرار گیرد .

این افراد به اتهام ، انگیزه شرکت درمراسم راهپیمائی اول ماه می 1383 در شهر سقز و فعالیت های سندیکائی محاکمه و بر اساس ماده 610 قانون مجازات اسلامی به چنین زندان های سنگین و طویل ال مدت محکوم گردیده اند. مراسمی که هرگز بر گزار نشد و تجمعی که صورت نگرفت . صدور این احکام، اعتراضات وسیعی را در میان فعالین کارگری داخل و خارج کشور وهمچنین مجامع کارگری یین المللی مانند کنفدراسیون جهانی اتحادیه های آزاد کارگری ، کمیته آزادی تشکل سازمان جهانی کار(آ- ال – او)، کنگره کار کانادا( CLC ) و سنديكاى كارگران در شهر برن موجب گردیده است .
اکنون مدت هاست جمهوری اسلامی مترصد لحظه ، شرایط و وضعیت مناسب برای گسترش تعرض و تهاجم خود به کارگران ایران می باشد . در شرایطی که از یک سو تشکل های ضد کارگری ، سیاه و دست ساز رژیم مانند خانه کارگر، شوراهای اسلامی کار و تشکل های دست ساز وزرات کار بیش از پیش در میان کارگران منفور و منزوی ( مراسم اول ماه مه سال جاری انعکاس روشنی از این مساله بود ) گردیده اند . از سوی دیگر کارگران ایران مبارزات خود را برای بر پائی تشکل های مستقل کارگری گسترش داده و تشکل هائی مانند سندیکای کارگران شرکت واحد ، کمیته پیگیری برای ایجاد تشکل های کارگری ، کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکل های کارگری، .... را ایجاد کرده اند . صدور این احکام در چنین فضائی معنای واقعی خود را می یابد . دولت ضد کارگری ونظام سرمایه داری ایران هر گونه تمهید ی را بکار گرفته تا مبارز ات کارگران و تشکل های مستقل کارگران و زحمتکشان را سرکوب و آنها را از برپائی تشکل های مستقل باز دارد . و این چنین به دلایل واهی حقوق اولیه کارگران که در مقاوله نامه های سازمان جهانی کار نیز مورد تاکید قرار گرفته و جمهوری اسلامی نیز خود را یه آن متعهد می داند، صریح و آشکارا نقض و مورد تعرض رژیم قرار می گیرد .
اتحاد دموکراتیک ایرانیان ترقی خواه- سوئیس ضمن اینکه قویا صدور چنین احکامی را محکوم و آنها را غیر قانونی و بی اعتبار می داند ، خواهان لغو فوری و بدون قید و شرط این احکام است .
ما تمامی فعالین کارگری ، سازمان های چپ ، دموکرات و آزادیخواه را فرا می خوانیم تا ضمن اعتراض به صدور این احکام تلاش های گسترده خود رابه هر طریق ممکن برای لغو این احکام و عقب راندن سرمایه داران ، دولت و نظام جمهوری اسلامی بکار گیرند.

اتحاد دموکراتیک ایرانیان ترقیخواه – سوئیس
28/11/05 برابر با 7 آذر ماه84
---------------------------------------------------------------



اعلام همبستگی
با "کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان اول ماه مه"(برلین)


درپی فراخوان و ایجاد کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان اول ماه مه بتاریخ 2/9/1384 توسط همسران جمعی ازکارگران سقز، (عایشه جهانپور، همسرجلال حسینی / نجیبه صالح زاده ، همسرمحمودصالحی / لطیفه قیطاسی ، همسرمحمدعبدی پور/ منیژه گازرانی ، همسرمحسن حکیمی ) ما تعدادی ازمدافعین جنبش کارگری ایران در برلین همبستگی خود را با این کمیته اعلام داشته و به فراخوان اعتراض به این حکم های ناعادلانه به کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان اول ماه مه می پیوندیم تا با هم ازحقوق انسانهای شریفی دفاع کنیم که جزآزادی انسان چیزدیگری نمی خواهند
دراطلاعیه کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان ماه مه می خوانیم :

" در 12 اردیبهشت 1383 (اول ماه مه 2004) جمعی ازکارگران سقزکوشیدند به مناسبت روزجهانی کارگردراین شهرمراسمی برگزارکنند.کارگران برای مراسم خوددرخواست مجوزکرده بودند، اما قرماندارسقزظهرهمان روزاعلام کرد که به مراسم مجوزنمی دهند . همسران ما محمودصالحی ، جلال حسینی ، محمدعبدی پورو محسن حکیمی ، همان طورکه دراحکام آن ها هم آمده به طرف محل مراسم حرکت کردند تا به مردم بگویند مراسم برگزارنمی شود و ازآنان بخواهند متفرق شوند.اما پیش ازرسیدن به محل و قبل ازهر اقدامی همراه ده ها نفرازکارگران که ازگوشه وکنارشهر به محل مراسم نزدیک می شدند ، دستگیرشدند. آنان روانه زندان شدند بی آن که هیچ مراسم و تجمعی برگزارشده باشد وآن ها فرصت پیدا کرده باشند در باره ی مسائل ومشکلات کارگران صحبت کنند با اعتراض وتلاش مردم ، به جز7 نفرازجمله همسران ما همه دستگیرشدگان آزاد شدند . این 7 نفرپس از18 ماه احضارپیاپی به دادگاه ، به اشتثنای دو نفرکه برایشان قرارمنع تعقیب صادرشده است ، پنج نفربقیه محکوم شده اند: محمودصالحی 5 سال زندان و3 سال تبعید ، جلال حسینی 3 سال زندان ومحسن حکیمی ، محمدعبدی پوروبرهان دیوانگرهریک 2 سال زندان "
.
گروه همبستگی با کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان اول ماه مه (برلین) اعلام می دارد:

1- برگزاری جشن اول ماه مه حق مسلم همه کارگران است وصدوراحکام سنگین برای کارگران سقزشدیدا محکوم است .
2- خانواده های کارگری و کارگران مبارزسقز که اکثر آنها ابدلیل فشارهای سیاسی و امنیتی عملا ازحق کارهم محروم اند برای مقابله با شرایط سخت زندگی و تامین هزینه ی مبارزاتی بایستی مورد حمایت مالی فعالان و علاقه مندان به جنبش کارگری قرارگیرند.
3- برای جلب حمایت بین المللی و گسترش اعتراض به احکام ناعادلانه بر علیه فعالین کارگری ایران، ما دست یاری و همبستگی به سوی کلیه فعالین کارگری و نیروهای مترقی و انقلابی درازمی کنیم تا با شرکت هر چه گسترده در کارزارجهانی همبستگی متحدا درشهربرلین نیزاقدام نماییم.

گروه همبستگی
با کمیته دفاع ازحقوق دستگیرشدگان اول ماه مه(برلین)


27 نوامبر2005
آدرس تماس :
sandugh@yahoo.com

Saturday, November 26, 2005

۱۸۲ تن از وكلا و حقوقدانان ایران

نامه سرگشاده به رييس "قوه قضاييه" براي آزادي عبدالفتاح سلطاني

احتراماً
همچنان كه مستحضر هستيد وكيل مبرز و توانا جناب آقاي عبدالفتاح سلطاني نزديك به چهارماه است كه بدون ارائه دلايل مستند و قابل قبول بازداشت ميباشد كه 42 روز از آن در سلول انفرادي و مابقي نيز در شرايطي مشابه سلول انفرادي و تنها با حضور فرد ديگر در سلول بوده است. طي اين مدت عليرغم پيگيري متعدد وكلاي نامبرده اجازه ملاقات به آنها داده نشده است. از اين گذشته در اين مدت اطلاعات متناقضي از سوي دادستاني انقلاب عليه ايشان مطرح شده كه در مغايرت كامل با حقوق شهروندي و رعايت بيطرفي و استقلال امر قضاء است.
جنابعالي طي بخشنامه هاي متعدد و همچنين در بيانات خود بر ضرورت رعايت حقوق شهروندي و حفظ حقوق متهمين تأكيد كردهايد‏، اما متأسفانه شواهد بسياري دال بر عدم توجه به اين اظهارات در نظام قضايي كشور وجود دارد كه روند پرونده همكار محترم و ارجمند ما عبدالفتاح سلطاني از مصاديق بارز آن ميباشد.
لذا از جنابعالي تقاضا داريم به منظور تأمين امنيت حرفهاي حقوقدانان و رفع شائبه هرگونه اراده سياسي در پرونده جناب آقاي سلطاني دستور فرماييد نامبرده بلافاصله با تبديل قرار به قيد كفالت از زندان آزاد و در صورت هرگونه ادعا مبني بر انجام بزه از سوي ايشان سريعاَ دادگاه صالحه و علني به منظور بررسي اتهامات تشكيل گردد.

1. آزري، مجتبي2. آشوري، رضا3. ابراهيمي، عاطفه4. ابوطالبي، شهرانگيز5. اسماعيل‌زاده، هادي6. اصولي 7. اعتمادزاده، مزدك 8. اعزازي، محمد رضا9. اعلامي10. افتخار جهرمي، گودرز11. افلاكي، نصرالله12. اقبالي، سعيد13. امين زاده14. اويسي كيا، محمد 15. اويسي، محمدرضا16. ايوبي، ابراهيم17. باجلان، عباس18. بخشي، پروانه19. برات حسين20. براتي، ناصر21. بردبار، محمد رضا22. برزگر، مرتضي23. بزرگ‌نيا، احمد24. بزرگي كوشاشاهي، مهدي 25. بزرگي، مهدي26. بهاري، محمد علي 27. بهشتي‌نژاد، زهره28. بي‌آلايش، كيان29. بياباني30. بيك‌وردي، حبيب31. پارسا منش، عباس32. پاك نژاد، عليرضا33. پراكند، مهناز34. پرسته35. پور استاد، مجيد36. پور رستگار37. پورآذر، شاپور38. پيري‌زاده، فرح39. تمدن، رضا40. ثابت41. ثابت‌قدم سيد، ابراهيم42. جاهد، نرگس43. جليل44. چهار لنگ45. حائري46. حاجي پور عبدالغفار47. حاجي‌پور جفروردي، عليرضا48. حبيب‌نژاد، كريم49. حداد عادل، شهاب‌الدين50. حسن زاده، طاهر51. حسين آبادي امير52. حسيني53. حق پايدار اعتمادي مهردخت54. حيدري‌نژاد بهمن55. خاقاني، مرتضي56. خاني، جليل 1000057. خضريان، امين58. خليلي، حميد 59. خليلي، سعيد60. خواجوي، راد، علي 61. خوش نظر، سيده مريم62. دادخواه، محمد علي
63. درويش64. دريا بيگي، دبير65. دزفولي، سهيلا66. رافع، فريدون67. رجبي، نصرت‌الله68. رسول‌زاده 69. رضايي 70. رضوي نژاد71. رفيعي72. رمضاني، غلامرضا73. رمضاني، فتانه74. رهامي، محسن75. رياحي، غلامعلي76. زبردست، فرناز77. زرافشان، شهرام78. زركلام، ستار79. زعيم، هاجر80. زكي‌خاني، عباس81. زماني، عباس 525082. زنجاني، رجبي83. ستوده، نسرين84. سجادي، سيد حسن85. سلاجقه، روح‌الله86. سليمي، علي87. سهيلي ليرواي، جمشيد88. سيف‌زاده، سيد محمد89. شادماني‌فر، محمد رضا 90. شجاعيان، محمد91. شريعت، سرور92. شريف، محمد 93. شريفي، حسن94. شعبانعلي، سامان95. شعباني96. شكيب، ابوالقاسم97. شهبازي98. شهرياري، توران99. صادق100. صباغيان101. صبوري، آزاده102. صدر شادي103. طالبي، سحر104. عادلي، اعظم105. عاشوري، عبدالحسين106. عبادي، شيرين 107. عبدالهي، مسلم108. عسكري، فاطمه109. عطارديان، ندا110. علم، محمود111. علوي‌پور112. علي كرمي، ليلا113. عليزاده طباطبايي، محمود114. غفاري، صائب115. غيرت، فريده116. فتحي، احمد117. فتحي‌نژاد، شهرام118. فدائي، فاطمه119. فدائي، محمد رضا120. فرح بخش، قدرت‌الله121. فرض‌پور، محمد122. فرهادي، فريده123. فشنگچي124. فقيهي، محمد رضا 125. فهيمي، الهام126. قاسمي، مجيد127. قدس، فتح الله128. كاتوزيان، مانلي 129. كاسه، گرمي‌161 قزوين130. كاشي، رضا131. كاكاي، افشار علي132. كامران‌زاده، محمود133. كرمي، منصور134. كريمي پور135. كريمي، محمد رضا136. كشاورز137. كمالي، سيد محمد 138. كوبر، فائضه 139. كيان ارثي، مريم140. كياني، نصرت‌الله141. كيواني، مهدي142. لاري دشتي، حجت‌الله143. لاري‌دشتي، حجت‌الله144. لطيفيان ،حسيني 145. مالكي، جليل146. محجوب مهران147. نصيري، مرتضي148. نعمتي، ناهيد149. نقري، مهدي150. نقي‌زاده، حسن151. نمازي، ليلا152. نوروزي، عارف153. نيك بخت صالح154. نيك‌آرا مرضيه155. نيكو احمد كرزاي حيمد رضا156. وفا، بهزاد157. هاشمي، پيرنقي158. هاشمي‌فرد، حميدرضا159. هروي، احمد160. يزداني 161. يزداني، اكبر 162. يزدي، رضا 163. يغمايي، بهروز164. محرري، يوسف 165. محمد پور، حسين166. محمدي تركماني، ‌رضا محمد167. محمدي، عباس168. محمدي، منيژه169. مختاري170. مختاري، الهام171. مستوفي، جهانگير172. مشفق سيروس173. مصباح كياني، سيد محمود174. مظاهري، راضيه175. مظفري، علي اشرف 176. مقدم‌زاده كاشي، سيد محمد177. موسوي178. مولايي، مهدي179. مومني‌زاده، هوشنگ 180. مهدي‌زاده، علي181. نجفي، توانا علي182. نجم‌آبادي، سعيد183. و چند امضاي ناخوانا

Thursday, November 24, 2005

هشدار حزب سبزهای ایران

ایجاد سایتهای اینترنتی توسط رژیم
برای جلوگیری از ارجاع پرونده اتمی
به شورای امنیت

رژیم دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران برای ممانعت از ارجاع پرونده اتمی اش به شورای امنیت ملل متحد، متوسل به ایجاد سایت اینترنتی با نام "حرکت عظیم الکترونیکی در حمایت از حق استفاده از انرژی هسته ای" شده است. در این سایت صفحه ای که در آن متون از پیش آماده شده برای ارسال به البرادعی و دیگر اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی گذاشته شده است و رژیم از عوامل خود خواسته است که این متون را از طریق ای-میل برای رئیس و اعضای آژانس ارسال کنند. در برخی از متون، عمدا با گنجاندن اشتباهات نوشتاری که ظاهرا گویا از طرف دانش آموز اصفهانی ارسال می شود، سعی در واقعی نشان دادن نامه ها شده است. جالبترین قسمت این متون، ترجمه بسیجی است که در متن انگلیسی، به کارگر سیاسی برگردانده شده است و در آن اعضای آژانس را به عملیات انتحاری تهدید کرده است.

به این ترتیب رژیم جمهوری اسلامی حمایت مردمی از پروژه اتمی خود را به نمایش می گذارد. پیش از این نیز رژیم در تقلاهای مشابه سعی در ایجاد تظاهرات پس از مراسم نماز جمعه و یا بخط کردن بسیجی ها در اطراف سایتهای اتمی کرده بود که همه این تلاشهای ناموفق عمق مخالفت مردم ایران به دستیابی رژیم فاشیسم مذهبی حاکم به تسلیحات هسته ای در پوشش استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را اثبات می کند.

جک و هارون

نمایشی به کارگردانی
فرهاد پایار
نویسنده
فرهاد پایار و یاسمین خلیفه
کوریو گرافی
مژگان هاشمیان
جک و هارون داستان دو بیمار روانی در یکی از تیمارستانهای برلین است
که خود را جورج بوش و صدام حسین می پندارند.

*
در این نمایش که به زبان آلمانی اجرا می شود
۶ بازیگر و رقصنده از ۴ کشور اروپایی بازی می کنند.
زمان: ۲۴ تا ۲۷ نوامبر / و یکم تا سوم دسامبر/ شروع : ۸ شب
مکان:
Villa Elisabeth
Invalidenstr. 3
Berlin – Mitte
Ubhf Rosenthaler Platz

ورودی ۱۳ یورو / با تخفیف ۹ یورد

لینک به اطلاعات بیشتر http://deutsch-iranisches-forum.blogspot.com/

Wednesday, November 23, 2005

خبرگزاری میراث فرهنگی

اعضاي کمیسیون فرهنگی مجلس با سفر به تنگه بلاغی و اطلاع از یافته های باستاني ،خواستار تاخیر در آبگیری سد سیوند شدند.

http://www.chn.ir/News/?section=2&id=27103
چهارشنبه ۲ آذر ۱۳۸۴ - - ۲۳ نوامبر ۲۰۰۵

اطلاعيه، دوم آذر ماه 1384

کميته بين المللی برای نجات آثار باستانی دشت پاسارگاد

هموطنان عزيز،

اعضای گرامی کميته نجات،

امضاء کنندگان نامه سرگشاده،

علاقمندان به آثار و گنجينه های بشری،

به اطلاع شما می رسانيم که کميسيون مجلس اسلامی اعلام کرده است که آبگيری سد سيوند تا اطلاع ثانوی به تاخير خواهد افتاد. با اين که هنوز مدت اين تاخير روشن نيست اما همين يک قدم پيروزی بزرگی برای ملتی است که بر سر اراده و خواست خود می ايستد و به ارزش های فرهنگی و حقوق بشری خود احترام می گذارد.

در همين دو روزه ی اول از «روزهای هشدار بين المللی برای نجات آثار دشت پاسارگاد»، ما شاهد شور و عشق حيرت انگيز مردمانی بوديم که سر از پا نشناخته به سازمان يونسکو ايميل و فکس فرستاده اند و کپی هايي که بدست ما رسيده اسنادی است تاريخی که روايت کننده ی آبروی نسل ما در برابر نسل آينده خواهد بود.

کميته بين المللی برای نجات آثار باستانی دشت پاسارگاد، ضمن سپاس از همه ی کسانی که در عقب انداختن اين فاجعه ی ملی و بشری سهيم بوده اند، بويژه کارشناسان ميهن دوست سازمان ميراث فرهنگی کشور، اعلام می دارد که ما کوشندگان اين راه تا روزی که کاملا به نجات آثار دشت پاسارگاد مطمئن نشده ایم و تا زمانی که باستانشناسان و مسئولين حفظ آثار فرهنگی جهان اين امر را تاييد نکرده اند به تلاش های خود ادامه خواهيم داد.

با مهر و احترام

از سوی کميته بين المللی برای نجات آثار باستانی دشت پاسارگاد

شکوه ميرزادگی، مسئول کميته های بين المللی

اسماعيل نوری علا، سخنگوی کميته نجات



............................................................................................





فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر
در اروپا و آمريکای شمالی

گزارش ماهانه ( آبان 1384 ) در مورد
نقض گسترده ، مستمر و برنامه ریزی شده حقوق بشر در ايران


نهادهای مدافع حقوق بشر !
ايرانيان مدافع حقوق بشر
!

در اين گزارش بخش بسيار کوچکی از موارد نقض حقوق بشر در ايران را که توسط اين شبکه گرد آوری شده است به اطلاع می رسانيم :

بین المللی :
1 ـ سازمان عفو بین الملل با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد : عماد باوی و زامل باوی از زندانیان سیاسی عرب در اهواز مورد شکنجه قرار گرفته و ممنوع الملاقات می باشند. این زندانیان مخفیانه محاکمه شده و محکوم به اعدام شده اند. در اطلاعیه آمده است مطلقا با هرگونه اعدام بعنوان عملی غیر انسانی ، بر خلاف کلیه موازین اخلاقی و نیز به دلیل آنکه مخالف قانون حق حیات است ، مخالفیم . عفو بین الملل می افزاید : نگران جان بقیه بازداشت شدگان ( محسن باوی ، هانی باوی ، اسد باوی ، منصور طیوری ، حسن بوغدار و 30 نفر بازداشتی جدید در اهواز بوده ) و خواستار ملاقات با خانواده ، اختیار انتخاب وکیل ، در صورت لزوم حق معالجه پزشکی و تضمین حکومت دال بر عدم شکنجه در صورت ادامه بازداشت برای زندانیان را خواستار شده است . (سازمان عفو بین الملل 13/8/84)

2 ـ دولت کانادا با حمایت 38 کشور قطنامه¬ای را برای محکومیت حکومت ایران در رابطه با نقض گسترده حقوق بشر به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد. نماینده کانادا در سازمان ملل می¬گوید : متاسفانه رفتار مسئولان جمهوری اسلامی در زمینه پاسداری از حقوق بشر در ایران در عرض یکسال گذشته روبه قهقرا رفته است . در پیش نویس قطنامه تازه ، جمهوری اسلامی به ادامه شکنجه زندانیان ، بدرفتاری با آنها و نیز اعمال مجازاتهایی مانند قطع اعضای بدن مجرمان متهم شده است. ( رادیو فردا 18/8/84 )

3 ـ شورای امور عمومی و سیاست خارجی اتحادیه اروپا از آنچه نقض جدی حقوق بشر در ایران خوانده ابراز نگرانی عمیق کرده و از حکومت ایران خواسته است رعایت حقوق بشر و قانونمداری را تقویت کند . اتحادیه اروپا از حکومت ایران خواسته با رفتار خود ، از جمله عمل به تعهداتش در زمینه هایی همچون عدم اعدام افراد زیر 18 سال و آزاد سازی اکبر گنجی و دیگر افرادی که به دلیل اعتقاداتشان زندانی شده اند نشان دهد که خواهان افزایش رعایت حقوق بشر در کشور است . ( بی بی سی 18/8/84 )

4 ـ دبیرکل کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های آزاد کارگری طی نامه¬ای خطاب به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در خواست نمود ، تا احکام صادره زندان از سوی دادگاه انقلاب سقز در رابطه با محمود صالحی ، جلال حسینی ، محمد عبدی پور، محسن حکیمی، و برهان دیوارگر از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر سال 83 در سقز لغو گردد. در این نامه آمده است کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های آزاد کارگری معتقد است که این افراد به علت فعالیتها و مبارزات کارگری شان محکوم شده اند. انجمن آزادی حقوق اصناف سازمان جهانی کار ، نیز خواستار لغو احکام صادرشده گردید. ( ایلنا 25/8/84 )

5 ـ کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه ای حکومت ایران را به ارعاب و پیگرد مدافعان حقوق بشر، دگراندیشان ، مخالفان دولت ، خبرنگاران ، روشنفکران ، اعدام نوجوانان زیر سن قانونی ، مخالفت با آزادی بیان و اذیت و آزار زنان وبرخی اقلیتهای مذهبی متهم کرد. در این قطعنامه جمهوری اسلامی ایران بدلیل نقض فاحش حقوق بشر مورد انتقاد شدید قرار گرفت. در این قطعنامه همچنین اعمال شکنجه و مجازات های بیرحمانه مانند قطع اندام و اعدام در ملاء عام توسط جمهوری اسلامی ایران مورد نکوهش قرار گرفته است . این قطعنامه با 77 رای مثبت ، 51 رای منفی و 46 رای ممتنع به تصویب رسید.
(دویچه وله 28/8/84 )

دانشجویان :احضار به کمیته های انضباطی
6 ـ سیامک کاظمی ، سجاد نیکنام ، هادی سودبر ، نوید خالقی و مجتبی کریم ملک از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اورمیه به کمیته انضباطی دانشگاه احضار شدند.
( ادوار نیوز 11/ 8/84 )

7 ـ ریحانه پورغنی مدیر مسئول نشریه دانشجویی « قیزیل اوزن » به علت چاپ ویژه نامه¬ای با محوریت اعتراض به نقض حقوق بشر به دلیل محکومیت عباس لسانی از فعالین سیاسی آذربایجان در اردبیل ، به جرم چاپ تقویم به زبان ترکی به کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه زنجان احضار شد. ( پیک ایران 21/8/84 )

توقیف نشریات دانشجویی :
8 ـ روزنامه دانشجویی « هم آوا » به مدیر مسئولی سجاد نیکنام پس از انتشار 115 شماره به اتهام تشویش اذهان عمومی ، توهین به مقامات رسمی کشور ، استفاده از منابع خبری خارجی و دعوت دانشجویان به تجمعات اعتراضی بدستور کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه اورمیه توقیف و امتیاز نشریه لغو گردید. ( ایلنا 14/8/84 )

9 ـ نشریات دانشجویی مزدک ، ژما ، صنم ، شریعت ، وارلیخ ، هدف ، فروغ ، بلوت ، سیلیکون و شور توسط کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه اورمیه به بهانه عدم انتشار در یکسال گذشته لغو امتیاز شدند. ( ایسنا 25/8/84 )

دانشجویان :احضار به دادگاه
10 ـ عبدالله مومنی عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت « طیف علامه » به علت دفاع از حقوق انسانی دکتر هاشم آغاجری در آبان 81 و شرکت در اعتراضات دانشجویی خرداد 82 به اتهام تشویش اذهان عمومی ، اقدام علیه امنیت ملی ، تعطیلی دانشگاهها ، سازماندهی تجمعات دانشجویی و توهین به مقامات جهت محاکمه به شعبه 26 دادگاه انقلاب تهران احضار شد. ( ایسنا 9/8/84 )

11 ـ حیدر زاهدی دانشجوی دانشگاه تبریز که به اتهام اقدام علیه امنیت کشور و نشر اکاذیب از سوی دادگاه انقلاب به 2 سال زندان محکوم شده بود . جهت محاکمه به دادگاه تجدید نظر احضار شد. ( ایلنا 13/8/84 )

12 ـ داود جعفرپور دانشجوی دانشگاه تهران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی جهت محاکمه به شعبه 13 دادگاه انقلاب تهران احضار شد. ( ایسنا 28/8/84 )

دانشجويان : محاکمات
13 ـ حامد ایرانشاهی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اراک با شکایت شورای نگهبان و مدعی العموم در شعبه 101 دادگاه کیفری اراک محاکمه شد. ( ایسنا 1/8/84 )

14 ـ محمد مباشری دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف به علت سخنرانی در ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای دوره نهم انتخابات ریاست جمهوری به اتهام توهین به مقامات و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی با شکایت شورای نگهبان و مدعی العموم با استناد به قانون مجازات اسلامی در شعبه 101 دادگاه کیفری استهبان محاکمه شد.(ایلنا 8/8/84)
15 ـ سعید اردشیری، حسین خدایاری و رضا میلان دانشجویان دانشگاه کرمان به اتهام اقدام علیه امنیت ملی در شعبه اول دادگاه انقلاب کرمان محاکمه شدند. ( ایلنا 27/9/84 )

دانشجويان : احکام صادره شده توسط دادگاه ها
16 ـ احمدفرجی دانشجوی دانشگاه علم و صنعت به اتهام تبلیغ علیه نظام ، اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت کشور با شکایت مدعی العموم در شعبه 26 دادگاه انقلاب به 3 سال حبس تعزیری محکوم شد. ( ایلنا 22/8/84 )

مطبوعات : بازجویی روزنامه نگاران
17 ـ عبدالله ناصری مدیر عامل سابق خبرگزاری جمهوری اسلامی «ایرنا » به علت اطلاع رسانی در باره پرونده قتل زهرا کاظمی با شکایت مدعی العموم در شعبه سوم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت مورد بازجویی قرار گرفت . ( ایسنا 9 /8/84 )

18 ـ کریم دلاویز مدیر مسئول هفته نامه « خوش خبر » چاپ تبریز به اتهام تبلیغ منفی علیه مقامات رسمی کشور با شکایت نیروی انتظامی در شعبه 5 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تبریز به ریاست قاضی « آب خیز » مورد بازجویی قرار گرفت. ( تبریز نیوز 14/8/84 )

19 ـ به گفته ماشاالله شمس الواعظین سخنگوی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات ، حدود 10 روزنامه¬نگار بصورت تلفنی توسط نهادهای امنیتی به بعضی از مراکز وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی احضار و مورد بازجویی قرار گرفته¬اند. نامبرده ادامه داد: پاره ای از روزنامه نگاران به ارشاد احضار می شوند، ولی با حضور نیروهای امنیتی، پاره¬ای از روزنامه نگاران به وسیله تلفن احضار می شوند به پاره ای از سازمانها و پاره ای از نهادهایی که زیر هیچ تابلوی رسمی سازمان امنیتی نیستند . معلوم نیست اینها کجا احضار می شوند، به کجا می روند، چه نوع سوالهایی از آنها می کنند ، چه قولهایی از آنها می گیرند و چه رعب و وحشتی ایجاد می کنند. ولی نگرانی مهمتر و شاید نگرانی شدیدتر انجمن دفاع از آزادی مطبوعات آنست که ظاهرا به گونه¬ای برخورد می شود با روزنامه نگاران که پاره ای از این روزنامه نگاران حتا حاضر نیستند اعلام بکنند که چنین عملی با آنها صورت گرفته است، به دلیل تهدید و ارعاب هایی که در جریان این احضارها صورت می گیرد. ( دویچه وله 21/8/84 )

20 ـ کیوان صمیمی مدیر مسئول ماهنامه « نامه» به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به برخی نهادهای حکومتی با شکایت مدعی العموم در شعبه ششم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت توسط قاضی حسینیان تفهیم اتهام شد. ( ایلنا 21 /8/84 )

21 ـ تونیا کبودوند عضو تحریریه هفته نامه توقیف شده « پیام مردم کردستان » به اتهام نشر مطالب الحادی در رابطه با مسئله زنان در شعبه اول دادگاه عمومی سنندج تفهیم اتهام شد.
( ایلنا 21 /8/84 )

22 ـ اجلال قوامی عضو شورای سردبیری هفته نامه توقیف شده «پیام مردم کردستان » به اتهام جوسازی رسانه¬ای و پخش شایعه با شکایت مدعی العموم در شعبه اول دادگاه حقوقی سنندج به ریاست قاضی امجدیان تفهیم اتهام شد و با قرار وثیقه یک و نیم میلیون تومانی تا زمان تشکیل دادگاه آزاد گردید. ( ایلنا 22/8/84 )

23 ـ ایرج رستگار مدیر مسئول هفته نامه توقیف شده « توانا » به اتهام توهین وتبلیغ علیه نظام با شکایت مدعی العموم ، در شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران توسط قاضی حسینیان تفهیم اتهام شد. ( ایلنا 29/8/84 )


24 ـ محمد رضا اکبری مدیر مسئول هفته نامه « سهند » به علت چاپ گزارشی از اخراج و اعتصابات کارگری در کارخانه ماشین سازی تبریز ، در شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تبریز مورد بازجویی قرارگرفت .( تبریز نیوز 30/8/84 )

مطبوعات : محاکمه روزنامه نگاران
25 ـ افشین زارعی وبلاگ نویسی که 11 ماه است در بازداشت بسر می برد به اتهام توهین به مقدسات و ارتداد با پابند در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمد رضا صارمی به صورت غیر علنی محاکمه شد. ( ایلنا 7/8/84 )

26 ـ علی قنبری مدیر مسئول هفته نامه «زاگرس» به علت انتقاد از شیوه برگزاری انتخابات مجلس هفتم به اتهام اهانت به سیدعلی خامنه¬ای با شکایت مدعی العموم ، در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمد رضا صارمی محاکمه شد. (ایلنا 8/8/84)

27 ـ هوشنگ محمدرحیمی مدیر مسئول ماهنامه « پیام شادی » به اتهام استفاده ابزاری از افراد در تصاویر با شکایت مدعی العموم ، با استناد به قانون مجازات اسلامی در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمد رضا صارمی محاکمه شد.(ایلنا 8/8/84)

28 ـ مهناز هویدا مدیر مسئول هفته نامه « رایزن جوان » به اتهام توهین به مقدسات اسلام با شکایت مدعی العموم ، با استناد به قانون مجازات اسلامی در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمد رضا صارمی محاکمه گردید. ( ایسنا 15/8/84 )

29 ـ علی صالح آبادی مدیر مسئول روزنامه «همبستگی»به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع، نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به افراد و نهادها ، تشویق افراد و گروهها به اقدام علیه نظام و تبلیغ علیه نظام با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایسنا 15/8/84 )

30 ـ هرمز هوشمند راد مدیر مسئول نشریه « دنیای جوان » به اتهام استفاده ابزاری از جنس زن در تصاویر با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایلنا 18/8/84 )

31 ـ شهرام جعفری مدیر مسئول نشریه « صنعت سینما » به اتهام انتشار تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایسنا 18/8/84 )

32 ـ محمود بهارستان مدیر مسئول نشریه « فضیلت خانواده » به اتهام استفاده ابزاری از جنس زن در تصاویر با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایلنا 18/8/84 )

33 ـ منصور قنواتی مدیر مسئول روزنامه « فجر » به اتهام نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایسنا 22/8/84 )

34 ـ فریدون عموزاده خلیلی مدیر مسئول هفته نامه « چلچراغ » به اتهام استفاده ابزاری از تصویر زن ، دعوت زنان به شورش علیه نیروی انتظامی ، انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی و عفت عمومی با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایسنا 22/8/84 )

35 ـ شکوه جیرودی مدیر مسئول نشریه « نقش آفرین » به علت چاپ عکس نیکی کریمی ، لیلا حاتمی و مهناز افشار و معرفی فیلمهای رضا موتوری ، بلوچ و قیصر به اتهام استفاده ابزاری از تصاویر زنان ، اشاعه فحشاء و منکرات و مطالب خلاف واقع و عفت عمومی با شکایت مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدرضا صارمی محاکمه شد. ( ایلنا 22/8/84 )

36 ـ قلی شیخی مدیر مسئول روزنامه « توسعه » به اتهام تیلیغ علیه نظام ،نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین و افتراء ، تشویق و تحریک افراد و گروهها جهت تبلیغ علیه نظام با شکایت نیروی انتظامی، شهرداری تهران ، سازمان صدا وسیما ، شرکت ایران خودرو ، انصارحزب الله و مدعی¬العموم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمد رضا صارمی محاکمه شد. ( ایلنا 29/8/84 )

مطبوعات : احضار روزنامه نگاران
37 ـ حامد متقی مدیر مسئول سایت توقیف شده « نقشینه » روزنامه نگار و نویسنده « وبلاگ طنین سکوت » به دادگاه قم احضار شد. ( وبلاگ پژواک خاموش 3/8/84 )

38 ـ حمید رضا جلایی پور مدیر مسئول روزنامه توقیف شده « نوسازی » به اتهام تخلف از قانون مطبوعات با شکایت مدعی العموم ، جهت تفهیم اتهام به شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران احضار شد. (ایلنا 16/8/84)

39 ـ عبدالله ناصری مدیر عامل سابق خبرگزاری جمهوری اسلامی «ایرنا » به علت انتشار گزارش نظر سنجی موسسه آینده جهت محاکمه به شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران احضار شد. (ایلنا 17/8/84)

40 ـ اجلال قوامی عضو شورای سردبیری هفته نامه توقیف شده «پیام مردم کردستان » به اتهام نشر مطالب غیرواقع و پخش شایعات به شعبه اول دادگاه عمومی سنندج ، به علت سخنرانی در دانشگاه کردستان به شعبه چهارم دادیاری سنندج و به علت شرکت در تحصن اعتراضی مردم در مقابل استانداری کردستان در سنندج به شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج احضار گردید. ( ایلنا 17/8/84 )

41 ـ حامد متقی مدیر مسئول سایت توقیف شده « نقشینه » به عنوان مدیر مسئول هفته نامه « پیام قم » به شعبه ششم دادگاه مطبوعات قم احضار شد. وی ضمن اظهار تعجب از وصول اظهاریه ، گفت : گر چه حدود 7 سال با این نشریه همکاری داشته¬ام اما هیچگاه مدیر مسئول این نشریه نبوده ام . (ایلنا 17/8/84)

42 ـ کاوه حسین پناهی دبیرگروه اقتصاد هفته نامه توقیف شده « پیام مردم کردستان » و تعدادی از روزنامه نگارانی که با این نشریه کار می¬کردند ، از جمله جمشید وزیری ، جهانگیر هاشمی ، مجید محمدی ، یوسف عزیزی ، دکتر حسن شیخ آقایی و ایرج عبادی به دادگاه سنندج احضار شدند. (روابط عمومی پیام مردم کردستان 20/8/84 )

43 ـ احمد صفایی فر مدیر مسئول روزنامه توقیف شده « اخبار » جهت بازجویی به شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران احضار شد. (ایلنا 21/8/84)

44ـ فواد صادقی مدیرمسئول سایت خبری « بازتاب » به اتهام نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی با شکایت شورای عالی امنیت ملی جهت محاکمه به شعبه 1016 دادگاه عمومی تهران احضار شد. (ایلنا 26/8/84)

45 ـ حشمت الله بهادری عکاس ورزشی سایت « تبیان » و روزنامه های پیروزی و البرز در جریان مسابقه تیمهای پیروزی تهران ( پرسپولیس ) و ملوان بندرانزلی توسط یگان ویژه نیروی انتظامی بشدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت . این عکاس به علت جراحات وارده در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان آتیه بستری شد. ( ایسنا 25/8 84 )

مطبوعات : احکام صادره شده توسط دادگاه ها
46 ـ محمد حسن علی پور مدیر مسئول هفته نامه توقیف شده « آبان » به علت چاپ مقاله ای به نام « مردم عبور خواهند کرد » به اتهام اقدام علیه امنیت ملی با شکایت دادستان کل کشور ، پس از محاکمه به 2 سال ممنوعیت از فعالیت مطبوعاتی و 6 ماه زندان تعلیقی به مدت 2 سال محکوم شد .(ایلنا 14/8/84 )

47 ـ احمد سراجی وبلاگ نویس زندانی در زندان تبریز ، در حکمی دیگر به اتهام تلاش برای براندازی و توهین به خامنه ای در شعبه دوم دادگاه تجدید نظر دادگستری آذربایجان شرقی به یکسال زندان محکوم شد. این زندانی سیاسی طی چهار ماه اخیر بدون وکیل و ممنوع الملاقات بوده است. ( تبریز نیوز 2/8/84 )

کتابهای توقیف شده :
48ـ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، با چاپ کتاب«کردها ، دین و دمکراسی » نوشته دکتر هاشم هدایتی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران توسط نشر « ژیار » مخالفت کرد . ( ئاسو کورد 1/8/84 )

49 ـ کتاب « تاریک خانه » نوشته صادق هدایت از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی غیر قابل چاپ اعلام شد . همچنین 10 داستان دیگر هم که از طرف نشر صادق هدایت برای کسب مجوز به وزارت ارشاد فرستاده شده بودند ، مردود شناخته شدند. ( ایسنا 4/8/84 )

50 ـ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این پس به آثار صادق هدایت و داریوش آشوری مجوز چاپ نخواهد داد. ( رویداد 25/8/84 )

اخبار مربوط به فعالين سياسی ، فرهنگی
51 ـ به گفته نعمت احمدی وکیل مدافع مهدی درایتی ، حنیف مزروعی ، اصغر وطن خواه و مسعود قریشی از وبلاگ نویسان تبرئه شده ، سندهای موکلانش که به عنوان وثیقه ضبط شده هنوز آزاد نشده است. از میان وبلاگ نویسانی که در شهریور و مهر 83 دستگیر شدند. پرونده های روزبه میرابراهیمی ، امید معماریان ، شهرام رفیع زاده و جواد غلام تمیمی همچنان مفتوح است . تعدادی از وبلاگ نویسان هم در زندان بسر می برند. ( ایلنا 1/8/84 )

52 ـ روزبه میرابراهیمی یکی از وبلاگ نویسانی که سال گذشته بازداشت و سپس با تلوزیون مصاحبه کرد ، اعلام نمود : یکبار دیگر لازم می دانم تکرار کنم حضور در مقابل دوربین های تلوزیون و نوشتن ندامت نامه¬ها هیچ کدام به اختیار نبوده است. ( ایران ما 2/8/84 )

53 ـ مجوز سخنرانی حسن یوسفی اشکوری و حبیب الله پیمان در دانشگاه امیر کبیر توسط هیئت نظارت دانشگاه لغو گردید. بر اساس اطلاعیه صادره از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر مسئول نمایندگی نهاد رهبری که خود را تنها مرجع رسمی ترویج و تبلیغ دین در دانشگاه می داند با فشار بر رئیس دانشگاه باعث¬ لغو این مراسم شده است.(ایلنا 3/8/84)

54 ـ مراسم سخنرانی احمد قابل پژوهشگر دینی در شب بیست و سوم ماه رمضان در حسینه ارشاد تحت عنوان « حق محوری » بدستور وزارت اطلاعات لغو گردید. ( رویداد 6/8/84 )

55 ـ محمد سیف زاده وکیل مدافع پرونده روزنامه های توقیف شده طوس ، نشاط و شرکت جامعه روز اعلام کرد: بیش از 6 سال از اتهامات منتسب به این پرونده ها می گذرد ، هنوز برای این پرونده ها تعیین تکلیف نشده و حتی وثیقه های ضبط شده ماشاالله شمس الواعظین ، لطیف صفری، حمید رضا جلایی پور و رجبعلی مزروعی نیز در توقیف بسر می¬برد.(ایلنا 17/8/84)

56 ـ بهزاد نبوی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران ، هنگام پیاده شدن از اتومبیل نیروی انتظامی در فرودگاه اهواز با همراهانش توسط انصار حزب الله و نیروی فشار حکومتی با گاز اشک آور مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفت.( ایلنا 17/8/84 )

57 ـ قاضی حسینیان رئیس شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران ، برای بهروز گرانپایه یکی از متهمین پرونده نظر سنجی مبلغ 60 میلیون تومان قرار وثیقه صادر نمود. .(ایلنا 21/8/84 )

58 ـ شورای تامین استان تهران با برگزاری مراسم سالگرد داریوش و پروانه فروهر از قربانیان قتلهای زنجیره¬ای پائیز 77 در حسینه ارشاد مخالفت کرد. به گفته پرستو فروهر این مراسم قرار است همچون سال گذشته در منزل فروهر برگزار شود. ( ایلنا 25/8/84 )

59 ـ بدستور هیئت نظارت بر تشکل های دانشجویی دانشگاه یزد ، فعالیتهای انجمن دانشجویان جمهوری خواه این دانشگاه ممنوع اعلام شد.کلیه دفاتر و اموال این انجمن توقیف گردیده است . ( ادوارنیوز 28/8/84 )

60 ـ سخنرانی سعید حبیبی عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت « طیف علامه » در دانشگاه لرستان ، بدستور هیئت نظارت این دانشگاه لغو گردید. به گفته مهران نازکی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان ، فضای سیاسی دانشگاه به فضایی کاملا یخبندان تبدیل شده است . وی یاد آور شد : در حال حاضر اجازه هیچ گونه فعالیت سیاسی به دانشجویان داده نمی شود. و جلوی انتشار نشریه که تنها فعالیت انجمن در حال حاضر بوده را نیز گرفته¬اندو به روش های مختلف از جذب دانشجویان به انجمن اسلامی جلوگیری می کنند. (ایسنا 29/8/84)

61 ـ مراسم سخنرانی دکتر احمد شیرزاد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ، در شهرستان خوانسار به دلیل اعمال نفوذ گروه های فشار لغو گردید. به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ریاضیات و کامپیوتر قرار بود این مراسم برگزار شود. ( امروز 30/8/84 )

فعالين سياسی ، فرهنگی : احکام صادره شده توسط دادگاه ها
62 ـ مرتضی سلیمانی از شرکت کنندگان در تحصن مقابل استانداری کردستان در سنندج به اتهام اقدام علیه امنیت ملی در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به یکسال زندان محکوم گردید. وی در 8 مرداد سال جاری بازداشت شد. ( سازمان دفاع از حقوق بشرکردستان 5/8/84 )

63 ـ یوسفی رئیس انجمن فرهنگیان اصفهان به اتهام تشویش اذهان عمومی در دادگاه عمومی اصفهان به 4 سال حبس تعلیقی محکوم شد. ( ایسنا 6/8/84 )

64 ـ حکم یکسال حبس ، شیوا نظر آهاری دبیر کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق شرکت در تجمع غیر قانونی، در دادگاه تجدید نظر استان تهران تائید شد . حکم صادره مدت پنج سال به حالت تعلیق در آمد. ( ایلنا 9/8/84 )

65 ـ یدالله شعبانی عضو انجمن فرهنگیان اصفهان به اتهام اقدام علیه امنیت کشور ، در دادگاه انقلاب اصفهان به 4 سال حبس تعلیقی محکوم گردید. ( ایسنا 9/8/84 )

66 ـ حکم سه سال زندان تعزیری ، اسد شقاقی عضو جبهه اتحاد ملی به اتهام عضویت درگروه غیرقانونی در دادگاه تجدید نظر استان تهران تائید شد . نامبرده توسط دایره اجرای احکام دستگیر و به زندان رجایی شهر منتقل گردید. ( ایلنا 10/8/84 )

67 ـ حکم 4 ماه حبس تعزیری ، دکتر محمد محمدی گرگانی استاد حقوق دانشگاه علامه طباطبایی ، به اتهام تبلیغ علیه نظام در دادگاه تجدیدنظر استان تهران تائید شد. دایره اجرای احکام دادگاه انقلاب تهران وی را برای اجرای حکم احضار کرد. ( ایلنا 18/8/84 )

68 ـ حکم 4 سال زندان و 74 ضربه شلاق بهروز جاوید تهرانی در دادگاه تجدید نظر استان تهران تائید شد. ( کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی 18/8/84 )

69 ـ محمود صالحی ، جلال حسینی ، محمد عبدی پور، محسن حکیمی، و برهان دیوارگر از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر سال 83 در سقز به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اغتشاش و شرکت در تجمع غیرقانونی در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به 5 سال حبس و 3 سال تبعید ، 3 سال حبس و نفرات سوم تا پنجم هریک به 2 سال زندان محکوم شدند.
( ایلنا 22/8/84 )

فعالين سياسی ، فرهنگی : بازجويی و تفهيم اتهام
70ـ کورش نیکنام نماینده زرتشتیان در مجلس هفتم به اتهام نشر اکاذیب،افتراء ،توهین و انتشار مطالب خلاف واقع در دادسرای کارکنان دولت مورد بازجویی قرار گرفت. (ایلنا 17/8/84 )

اخبار مربوط به زندانيان سياسی :
71 ـ بدنبال انتشار اسامی و مشخصات بیش از 100 تن از زندانیان سیاسی¬توسط نهادهای حقوق بشری داخلی و بین المللی، نام و مشخصات 2 زندانی سیاسی دیگر که سالهاست در زندان اورمیه بسر می برند به این شرح اعلام می گردد. 1 ـ قادر جولا به اتهام همکاری با حزب دمکرات کردستان محکوم به 15 سال زندان 2 ـ رسول رشیدی به اتهام همکاری با سازمان کومله محکوم به 15 سال زندان ، این زندانیان محکوم به اعدام بوده اند و با چند درجه تخفیف به پانزده سال زندان محکوم شده اند. لازم به یاد آوری است که این زندانیان از حق داشتن وکیل و یک محاکمه علنی و عادلانه محروم بوده¬اند.
(وبلاگ جمعی¬ازفعالین¬حقوق بشر مهاباد 24/7/84)

72 ـ خالد حردانی ، شهرام پورمنصوری و فرهنگ پورمنصوری از زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر با پرونده سازی دورغین مسئولین زندان مبنی بر اقدام به فرار ، به سلول انفرادی منتقل گردیدند. این سه زندانی بدلیل هواپیما ربایی زیر حکم اعدام هستند.
( کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی 3/8/84 )

73 ـ معصومه شفیعی همسر روزنامه نگار زندانی اکبر گنجی اعلام نمود : تیم ویژه عملیاتی دستگاه قضایی از گنجی می¬خواهند که کتبا مانیفست جمهوری خواهی ، پاسخ نامه¬های آیت الله حسینعلی منتظری و دکتر عبدالکریم سروش را پس بگیرد ، وی قبول نمی کند . در آخر به او می¬گویند کتبا تعهد بده اگر بیرون رفتی ، هیچ حرف نزنی و هیچ مصاحبه¬ای نکنی که گنجی زیر بار نمی¬رود ، آنها در بیمارستان طی یک روز سه بار گنجی را مورد ضرب و شتم شدید قرار می دهند که غرق در خون می شود. و دستش جراحت عمیقی برمی دارد و سرش را بشدت به تخت می کوبند و در داخل ماشین در بزرگراه چمران با زدن چشم بند و دست بند قپانی باعث آسیب دیدگی شدید کتف وی می شوند. با وجود دررفتگی و درد شدید کتف او را به بیمارستان نمی برند ، بلکه به بند انفرادی 2 الف می برند ، به او دارو هم نمی دهند. پس از انتشار نامه معصومه شفیعی یوسف مولایی وکیل مدافع اکبر گنجی ضرب و شتم موکل خود را تائید کرد . سازمان عفوبین المللل ، سازمان جهانی مبارزه برعلیه شکنجه و فدراسیون بین المللی حقوق بشر طی نامه هایی به مقامات حکومت ایران خواستار آزادی سریع و بی قید و شرط اکبر گنجی شدند. ( امروز ـ ایلنا 4 و 8 /8/84 )

74 ـ پیمان پیران از زندانیان سیاسی زندان اوین ، به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام در شعبه 13 دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی « سادات » محاکمه شد. دیوان عالی کشور پس از گذشت 19 ماه از دوران محکومیت این زندانی با تقاضای اعاده دادرسی وی موافقت کرده است. ( تبریز نیوز 9/8/84 )

75 ـ براساس بخشنامه صادره از سوی دادگاه انقلاب و دستور وزارت اطلاعات مرخصی زندانیان سیاسی قرار است لغو گردد. (اطلاعیه مشترک 15 نفر از زندانیان سیاسی 18/8/84 )

76 ـ به گفته محمد سیف زاده وکیل مدافع مجتبی سمیعی نژاد از وبلاگ نویسان زندانی، موکل وی به زندان قزل حصار منتقل شد. نامبرده انتقال این دانشجوی وبلاگ نویس را به میان زندانیانی که به اتهام قتل در زندان بسر می برند غیرقانونی اعلام کرد. ( ایلنا 23/8/84 )

77 ـ فرزندان ، خواهر و برادر اکبر گنجی پس از 84 روز ، با این روزنامه نگار زندانی در زندان انفرادی 2 الف زندان اوین ملاقات کردند. شرائط جسمانی وی مناسب نیست به نحوی که وزن او 50 کیلو گرم است و فشار خونش کماکان پائین است. ( ایلنا 28/8/84 )

78 ـ خالد حردانی ، بهروز جاوید تهرانی و اسد شقاقی از حدود یک هفته پیش در اعتراض به برخورد غیر قانونی مسئولین زندان رجایی شهر ، در اعتصاب غذا بسر می برند.
( کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی 29/8/84 )

بازداشتهای دستجمعی :
79 ـ براساس اطلاعیه صادره از سوی وزارت اطلاعات 35 نفر به اتهام بمب گذاریهای خرداد و مهر سال جاری در اهواز بازداشت شدند. ( ایلنا 8/8/84 )

80 ـ تجمع تعدادی از مردم اهواز در روز عید فطر در محله های شلنگ آباد ، لشگر آباد، میدان دانشگاه و چهارراه نادری ، مورد حمله نیروی انتظامی قرار گرفت . تعدادی را دستگیر وبه مقامات قضایی تحویل داده شد. ( مهر 13/8/84 )

81 ـ جمعیت کثیری از مردم روستای « آوه » از توابع شهرستان ساوه ، پس از صدور احکام قوه قضائیه مبنی بر ابطال آرای هیئت واگذاری زمین در بین کشاورزان محلی آن منطقه ، به خیابانها ریختند و با نیروهای پلیس ضد شورش که از استان قم به این منطقه آمده بودند بشدت درگیر شدند. این ساکنان می گویند از 25 سال پیش تا کنون بر روی زمینهای کشاورزی کار کرده اند و دیگر حاضر نیستند به نظام ارباب و رعیتی بازگردند. تعدادی از جوانان و نوجوانان تظاهر کننده مجروح یا مصدوم شدند و در بیمارستانهای قم و اراک بستری شدند. ( ایلنا 26/8/84 )

محکومين به اعدام :
82 ـ سام 27 ساله به جرم قتل مادرش محبوبه 44 ساله در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران و با تائید شعبه 27 دیوان عالی کشور محکوم به اعدام شد. (اعتماد 1/8/84 )

83 ـ محسن 30 ساله به جرم قتل علی لطیفی 25 ساله در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی نورالله عزیز محمدی محکوم به اعدام شد. (شرق 1/8/84 )

84 ـ امیر علی 37 ساله به جرم قتل یدالله در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران محکوم به اعدام شد. (اعتماد 1/8/84 )
85 ـ غلامرضا 20 ساله به جرم قتل باقر در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران و با تائید شعبه 20 دیوان عالی کشور محکوم به اعدام شد. (شرق 2/8/84 )

86 ـ حمید رضا 20 ساله به جرم قتل مادر و خواهرش در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران و با تائید شعبه 27 دیوان عالی کشور محکوم به اعدام شد. ( اعتماد 2/8/84 )

87 ـ گل محمد تبعه افغانستان به جرم قتل بسم الله در شعبه 1157 دادگاه عمومی تهران به ریاست قاضی محمدیاری و با تائید شعبه 42 دیوان عالی کشور محکوم به اعدام گردید. همچنین وی به جرم بریدن سر مقتول به پرداخت 100 دینار و بریدن دست و پای مقتول به پرداخت 200 درهم محکوم شد.(شرق 4/8/84 )

88 ـ علی 25 ساله به جرم قتل همسرش زینب 16 ساله در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی نورالله عزیز محمدی محکوم به اعدام شد. ( شرق 8/8/84 )

89 ـ یک مرد به جرم قتل یک مرد 40 ساله در شعبه 1620 دادگاه کیفری استان تهران و با تائید شعبه 16 دیوان عالی کشور محکوم به اعدام شد. ( ایسنا 11/8/84 )

90 ـ عادل 25 ساله به جرم قتل غلامعلی 37 ساله در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی نورالله عزیز محمدی محکوم به اعدام شد. ( شرق 11/8/84 )

91 ـ محمد علی به جرم قتل عبدالرحمان در شعبه 1157 دادگاه عمومی تهران به ریاست قاضی محمدیاری و با تائید شعبه 42 دیوانعالی کشور محکوم به اعدام شد. (اعتماد16/8/84)

92 ـ علیرضا 40 ساله به جرم زنای محصنه و قتل میترا 46 ساله در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران و با تائید دیوان عالی کشور به دو بار اعدام محکوم شد.(اعتماد 22/8/84)

93 ـ یک مرد به جرم قتل یک جوان 27 ساله در دادگستری شهرستان راور و با تائید شعبه 32 دیوان عالی کشور محکوم به اعدام شد. ( ایسنا 27/8/84 )

94 ـ آرش 21 ساله به جرم قتل رامین در شعبه 106 دادگاه کیفری استان اصفهان محکوم به اعدام شد. آرش در زمان وقوع جرم 16 ساله بود . ( آفتاب 28/8/84 )

95 ـ امیر 19 ساله به جرم قتل آناهیتا 6 ساله در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران محکوم به اعدام گردید. ( شرق 30/8/84 )

96 ـ خدیجه جاهد معروف به شهلا به جرم قتل لاله سحرخیزان 32 ساله در دادگاه بدوی ، در شعبه 26 دیوان عالی کشور و شعبه 15 هیئت تشخیص دیوان عالی کشور محکوم به اعدام شد. پرونده وی به شعبه اجرای احکام فرستاده شده است. پس از تنفیذ حکم از سوی رئیس قوه قضائیه ، شهلا را به دار خواهند آویخت. (اعتماد 30/8/84)

قتل مشکوک :
97 ـ علی اکبر آباده استاد دانشگاه پیام نور سیرجان با شلیک گلوله افراد ناشناسی به شکل مشکوکی در جلو منزل اش به قتل رسید. مقتول 30 ساله و دارای مدرک کارشناسی ارشد شیمی از دانشگاه تهران بود. ( اعتماد 28/8/84 )

قتل مردم توسط نیروهای انتظامی و امنیتی :
98 ـ شیرکوه امینی 27 ساله دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی ، که به اعتراض به بدرفتاری پلیس با زنان و جوانان برخواسته بود . در میدان شورش مهاباد بر اثر تیراندازی نیروی انتظامی کشته شد.(سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان 30/8/84 )

احکام اجرا شده اعدام توسط دادگاهها :
99 ـ احمد نورزیان 22 ساله به جرم چند فقره زنای به عنف به حکم شعبه 32 دیوان عالی کشور و با تنفیذ رئیس قوه قضائیه پس از تحمل 74 ضربه شلاق در میدان خزر ساری در ملاء عام به دار آویخته شد. ( کیهان 17/8/84

100 ـ بهمن «ز» به جرم قتل یک مرد به حکم دادگاه در زندان مرکزی خرم آباد به دار آویخته شد. ( کیهان 19/8/84 )

101 ـ مجید 27 ساله به جرم قتل عبدالرسول به حکم دادگاه در زندان اصفهان به دار آویخته شد. (اعتماد 21/8/84 )

102 ـ مختار « ن » 24 ساله و علی « الف » 25 ساله به جرم لواط ، آدم ربایی ، تجاوز به عنف ، چاقوکشی ، ایجاد مزاحمت و در گیری به حکم دادگاه در میدان باهنر گرگان در ملاء عام به دار آویخته شدند. (کیهان 22/8/84 )

اخبار اجتماعی:
103 ـ به گفته حجت اسلام جعفری معاون دادستان عمومی و انقلاب قم هر نوع فعالیت اعم از نصب ، خرید و فروش ، تعمیر و نگهداری تجهیزات ماهواره¬ای ممنوع است و با متخلفان برابر مقررات برخورد خواهد شد. همچنین به گفته رئیس اداره اماکن نیروی انتظامی قم یک کافی نت به علت تخلف پلمب شد. ( ایسنا 4/8/84 )

104 ـ به گفته عبدالمجید ریاضی معاون فن آوری اطلاعات ، وزارت ارتباطات شرکت « دلتا گلو بال » برنده مناقصه طرح برای مسدود کردن متمرکز سایتهای اینترنتی در ایران شد. ( امروز16/8/84)

105 ـ امیر حسین کودک 4 ساله به اتهام ریختن خاک به چشم یک کودک 10 ساله هنگام بازی به دادسرا احضار و پرونده اش بررسی شد. ( کیهان 17/8/84 )

106 ـ دختری بنام درنا 10 ساله به جرم سرقت به یکسال زندان محکوم شده و در بند نسوان زندان مشهد در حال سپری کردن دوران محکومیت¬اش می باشد. ( اعتماد 28/8/84 )

107 ـ به گفته صادقی عضو شورای شهر ایلام مشکل خودکشی ، خودسوزی ، بیکاری و اعتیاد در استان ایلام زیاد است ، به گونه ای که در طول سال بیش از 360 نفر در استان دست به خودسوزی می زنند. ( ایلنا 28/8/84 )

108 ـ در ادامه شرایط تاسف بار حاکم بر مدیریت زندانها ی استان فارس ، نوجوان 17 ساله ای بر اثر تجاوز پنج زندانی در زندان عادل آباد شیراز به قتل رسید. این زندان به عنوان اولین زندان خصوصی به شرکت تحت مدیریت مدیر کل سابق زندانهای سیستان و بلوچستان واگذار شده است. در مهر ماه گذشته نیز بر اثر شورش زندانیان در اعتراض به مدیریت زندان بر اثر تیر اندازی ماموران 21 نفر مجروح ، یک زندانی از هردو چشم نابینا و تعدادی دیگر از یک چشم نابینا می شوند. در شهریور ماه نیز پس از شورش زندانیان در خوزستان که بر اثر تیراندازی زندانبانان 7 نفر کشته و 20 نفر مجروح شدند نمونه هایی از وضعیت حاکم بر زندانهای کشور را می توان مشاهده نمود. ( بازتاب 30/8/84 )


ihrnena@gmail.com
21/11/2005
30/8/1384

فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکای شمالی

انجمن فعالان حقوق بشر در ايران ـ کانادا : FaalanHRC@yahoo.ca
hoghoghebashar@rahaeii.com انجمن مدافعین حقوق بشرو دمکراسی در ایران – فرانسه
اتحاد برای دفاع ازحقوق بشر در ایران – واشنگتن – آمریکا : adhri1@yahoo.com
انجمن مدافعين حقوق بشر در ايران ـ بلژيک : kanon253@hotmail.com
info@vzvmiran.de :کانون دفاع از حقوق بشر در ایران - آلمان
shafaei@azadegy.de شبکه فعالان حقوق بشر ایرانی در آلمان :
kdaddih@hotmail.com : کانون دفاع ازدمکراسی در ایران– هلند
info@komitedefa.org : کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – سوئد
defendhriran_ca@yahoo.com :کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – کالیفرنیا – آمریکا
noranali2003@yahoo.noکمیته نوران ( کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – نروژ) :
yebarak@yahoo.ca : سازمان ایرانیان غرب کانادا – ونکور – کانادا
demokrasi9@yahoo.comکمیته دفاع از آزادی و دمکراسی در ایران – اطریش :
mnrecht@hotmail.com فعالین ایرانی حقوق بشر- سوئیس:
کميته اتحاد برای دمکراسی در ايران ـ ايتاليا : updi@libero.it
kupg_iran@yahoo.de کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران- برلین:
info@irantestimony.com : Irantestimony - فعالان دفاع از حقوق بشر

دبیر خانه حزب ملت



ای آفريدگار پاك
پاينده ايران

ترا می پرستم و از تو ياری می جويم


گزارش ویژه از برگزاری هفتمین سالگرد شهادت فروهرها

هم میهنان!

ملت قهرمان ایران به فرزندان میهن پرست خود عشق می ورزد و یاد وخاطره ی آنان را برای همیشه در دل تاریخ خود ثبت و ضبط می کند. در هفتمین سال از شهادت دو سردار دلیر نهضت ملی ایران، دو عاشق ایران، دو جان شیفته ی آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی، دو رهبر شجاع حزب ملت ایران و دو رهرو راستین مصدق بزرگ، گروه ها گروه از زنان و مردان این سرزمین خدایی، در پی فراخوان حزب ملت ایران، ستاد برگزاری آیین هفتمین سالگرد شهادت فروهرها، خانواده آن شهیدان، پرستو و آرش فروهر، از ساعت 15 روز سه شنبه 1/9/1384 در قتلگاه شهیدان حاضر شدند. انبوه جمعیت بالغ بر پنج هزار نفر تخمین زده می شد.

در ابتدای مراسم پرستو فروهر طی سخنانی گفت:

"از تمامی شما که اینجا گرد آمده اید وتمامی آنانی که در طول این هفت سال تلخ یاد و نام پروانه و داریوش فروهر را گرامی داشتند و زبان اعتراض بر جنایتی که بر آنان رفت، گشودند، سپاسگزاری می کنم، به ویژه از وکیل سرسخت و عدالت جوی مان ناصر زرافشان که به ناحق زندانی است و روزنامه نگار مبارز، اکبر گنجی، که آزادی خویش را فدای افشای حقایق کرد.

پرستو فروهر با سروده ای از مادر خود پروانه فروهر گفت:

ای آفریدگار
با من بگو که زیر رواق بلند تر
آیا کسی هنوز
یک سینه آفتاب و یا یک ستاره دل
در خود سراغ دارد؟
بامن بگو
که این شب تسخیر ناپذیر
آیا چراغ دارد؟
با من بگو
که چیزی جز درد مانده است
آیا به قدر مردمک چشم های ما
با گریه آشناست؟

هفت سال است که سنگ فاجعه بر دوش می کشم. هفت سال است که در لابلای هزاران شایعه و دروغ که به ما گفته اند در جستجوی تکه های کوچک حقیقت می گردم. شما ای عزیز پدر، ای نازنین مادر در آخرین نفس های زندگی تان که در این خانه به سر آمد چه کردید؟ در حصار بسته ی این خانه؟ کجای این خانه فریادتان به دیوار خورد؟ زیردست های این جماعت پلید چگونه جان دادید؟

در میان این جمع که اینجایند بسیارند کسانی که در شب یکم آذر ماه 77 که خبر قتلتان پیچید، سر از پا نشناخته به کوچه ی خانه مان آمدند و اشک بهت و ناباوری بر زمین این کوچه ریختند."

پرستو در فراز دیگری از سخنانش گفت:

" هر گاه که در خانه را باز می کنم، آن صندلی خالی تو را می بینم، همان صندلی که تو را ای قدر پدر روی آن نشسته دیدم، درتصویر مرگت همان صندلی که قاتلان پیکر تو را هنگام کوفتن ضربه های دشنه بر سینه ات روی آن رو به قبله چرخانده اند، تنها نوار باریکی از پرچم ایران و چند قطره خون خشک شده، نشان این آخرین حضور جسم توست.

در جای جای این خاک که خانه ی ماست و عزیز و بزرگ می داریمش، هزاران هزار قربانی ستم خفته اند، نبض این خاک با درد آنان می زند، آنان که درگورهای دسته جمعی و بی نشان دفن شده اند، آنان که ریختن اشک برمزارشان، بر مادران منع شد، آنان که حتی سنگ مزارشان ممنوع شد، آنان که طناب برگلویشان کشیدند و آنان که دشنه بر پیکرشان نشاندند، این خاک صبور پاس می دارد این فرزندان خویش را چون گنجینه ای در آغوش، تا آن روز موعود که ما زندگان، همت و غیرت یافتن یابیم، و ما بازماندگان قربانیان، چشم به راه آن روز موعودیم و امروز در این هفتمین سالگرد فاجعه و در این مکان شریف که خانه و مسلخ است، زنده داریم یاد یکایک قربانیان قتل های سیاسی در ایران را. از یاد دکتر کاظم سامی، تفضلی، برازنده، سعیدی سیرجانی، احمد میرعلایی، زال زاده تا یاد پیروزدوانی، محمد شریف، حاجی زاده، یاد گلوی فشرده ی آن شاعر بزرگ محمد مختاری، محمد جعفر پوینده، یاد بدن زخم خورده ی زهرا کاظمی و یاد بزرگ داریوش و پروانه فروهر.

ما در حصار تنگی گیر افتاده ایم، حصاری از دروغ، عوام فریبی و خشونت که فضای انسان بودنمان را تنگ می کند و این حصار ها فاصله ای میان بندهای ما و رهایی شما که نه تنها در مرگ که در زندگی تان رها زیستید و چه نیکبختیدکه زندگی و مرگتان همسوست زیرا که مرگتان دستمایه ای شد بس بزرگ برای تلاش در راه عدالت و آزادی. مرگتان داغ رسوایی بر آنان زد که دشمن می دانستندتان، آنان که فرمان قتلتان دادند، آنان رو سیاه تاریخند و شما بیرقی در دست مردم رو به آینده رو به زندگی. و من چه بسیار شنیده ام قصه هایی در رثای شما و به یاد شما. به خانه که می آیم در این قتلگاه شما به چشم های تان در قابهای عکس خیره می شوم و در سکوت ذهن خود این قصه ها را بازگو می کنم، ای کاش شنیده باشید.

یادتان همواره زنده باد.

سخنان پرستو با ابراز احساسات حاضران رو به رو شد. شعارهایی در طول مراسم به شرح زیر سر داده شد:

_زندانی سیاسی آزاد باید گردد
_درود بر فروهر سلام بر زرافشان
_مرگ بر استبداد
_سلام بر فروهر ، درود بر مصدق
_پروانه قهرمان شهید راه ایران
_ درود بر پروانه ، درود بر پروانه
_ طالبان حیا کن، مملکتو رها کن
_ فروهر قهرمان راهت ادامه دارد
_ استقلال، آزادی، این است شعار ملت

در میان انبوه جمعیت حضور شخصیت های زیر چشمگیر بود: دبیر حزب ملت ایران،خسرو سیف،آرش فروهر، دکتر سعید آل آقا، مهندس حسین شاه اویسی، دکتر سیاوش صحت، مهندس بهرام نمازی، مهندس علی اصغر گلسرخی، فرزین مخبر، شیرین عبادی، مهندس عزت الله سحابی، دکتر احمد صدر حاج سید جوادی، ناصر زرافشان دکتر فریبرز رییس دانا، حجت الاسلام احمد منتظری، عباس امیر انتظام، محمد بسته نگار، حبیب الله پیمان، ادیب برومند، دکتر پرویز ورجاوند، مهندس هاشم صباغیان؛ مهندس علی اکبر موسوی خوئیینی ها، اعضای دفتر تحکیم وحدت(طیف علامه)، مهندس بهاءالدین ادب، مهندس محمد توسلی.

این آیین پر شکوه،در ساعت 30/19، در میان شعارهای پرشور حاضران و خواندن سرود "ای ایران" خاتمه یافت.

زنان و مردان شرافتمند، حماسه ی حضور شکوهمند شما در آیین هفتمین سالگرد شهادت سرداران دلیرنهضت ملی ایران و رهبران حزب ملت ایران داریوش و پروانه فروهر که تا واپسین دم زندگی آرزویی جز سعادت، سربلندی، استقلال و آزا دی ایران نداشتند چه بزرگوارانه پاسخ گفتید.درودتان باد.

حزب ملت ایران وظیفه خود می داند صمیمانه ترین سپاس ها را پیشکش گام های استوار و قلب های پر قهرمان کند. شما ثابت کردید یاد انسان های یزرگ و میهن دوست در سینه های گرم مردمان خوب میهن جاوید ماندگار و سینه به سینه و نسل به نسل منتقل می شود.

گام های تان استوار و دل های تان پر امید و یگانه باد

دبیر خانه حزب ملت ایران

تهران، شامگاه یکم آذر 1384 خورشیدی

Monday, November 21, 2005

كانون نويسندگان ايران

منوچهر آتشی سوار بر اسب سپيدش ناگهان از ميان ما رفت


هم‌ميهنان و ادب ‌دوستان ايران‌وجهان
شاعران، نويسندگان و هنرمندان آزاده

شاعر و مترجم نامدار، عضو كانون نويسندگان ايران، . اين شاعر شعرهای ماندگار، فرزند دشتستان و محبوب همه‌ی ايرانيان بود. آتشی در خارج از كشور نيز چهره ای شناخته شده بود. خوانندگان شعرهای كهن و نو، تخيل و فضاهای ذهنی و اسطوره‌های پالايش يافته‌ی آثارش را فراموش نمی‌كنند. جان مايه‌ی شعرهای او از عواطف انسانی و ارزش‌های والای ادبيات ايران نشات می‌گرفت.

كانون نويسندگان ايران كه خود سخت در اندوه فقدان اين عضو قديمی خويش است ضايعه‌ای چنين بزرگ را به خانواده‌ی منوچهر آتشی و جامعه‌ی ادبی ايران تسليت می‌گويد.

از همه‌ی علاقمندان و ياران دعوت می‌شود در مراسم تشييع اين عزيز كه

در روز پنجشنبه ۳ آذر ساعت ۹ صبح

از مقابل بيمارستان سينا واقع در ميدان حسن آباد

آغاز می‌شود حضور بهم رسانند.

Saturday, November 19, 2005

تظاهرات
در اعتراض به اعدام، سنگسار و شكنجه توسط رژيم بنيادگراي ايران
و در حمايت از ارجاع پرونده اتمي رژيم ايران به شوراي امنيت ملل متحد
براي ممانعت از دستيابي ملايان تروريست به بمب اتمي


همزمان با اجلاس شوراي حكام آژانس انرژي اتمي

پنجشنبه 24نوامبر
ساعت 11 صبح

در مقابل مقر آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در وين
International Atomic Energy
Wagramer strasse 5
A-1400 Vienna
Austria





-------------------------



تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی

بر علیه حضور خاتمی در هامبورگ

عصر روز جمعه ١٨ نوامبر در شهر هامبورگ در آلمان تظاهراتی علیه حضور خاتمی رییس جمهور سابق جمهوری سلامی برگزار شد. با اینکه دعوت کنندگان خاتمی به آلمان سعی داشتند زمان سفر او به این کشور را مخفی نگه دارند٬ اما مخالفین حکومت اسلامی ایران با آگاهی از انجام این سفر٬ یک تظاهرات را بر علیه جمهوری اسلامی در مقابل بنیاد körber در هامبورگ برپاکردند.

یکی از فراخوان دهندگان این تظاهرات تشکیلات خارج کشور حزب در آلمان بود که پیش از آن با صدور اطلاعیه مردم را از جریان سفر خاتمی مطلع ساخته بود. در این گردهمایی اعتراضی تظاهرکنندگان با سر دادن شعارهایی نظیر "مرگ بر جمهوری اسلامی" و " آزادی زندانیان سیاسی" نفرت و بیزاری خود را از رژیم ترور و جنایت جمهوری اسلامی ابراز داشتند.

زمانی که ماشین حامل خاتمی به محل رسید تظاهر کنندگان به زبانهای آلمانی و فارسی یکصدا شعار سر دادند: " مرگ بر تروریست"٬ "خاتمی برو گمشو" و "تروریست برو گمشو". طنین کوبنده شعارهای تظاهرکنندگان٬ پلیس را واداشت که خاتمی را از در پشت و دور از چشم تظاهر کنندگان به ساختمان ببرد.

تشكیلات خارج كشور حزب كمونیست كارگری ایران – آلمان

۱۹ نوامبر ٢٠٠٥

Friday, November 18, 2005

کانون خاوران

رژیم ، برای نابود کردن سند جنایت ، تخریب خاوران را آغاز کرد

خبر این است :
رژیم اسلامی ایران با کندن سنگها و نشانه ها ی گورهای فرضی
و در آوردن درختچه ها در گورستان دسته جمعی خاوران ،
تخریب آنرا آغاز کرده است.

* * *

خاوران ، سند جنایت قتل عام یک نسل از مبارزان ایران است و نباید محو شود. خاوران سند صحنه ی جنایت در کشتارگاههای اوین و گوهر دشت است، باید دست نخورده باقی بماند.

به این سنگها ، نشانه ها و درختچه ها ، مادران بسیاری دلبستگی 17 ساله و یا بیشتر دارند ؛ باید به همین گونه حفظ شود .

مصطفی پورمحمدی ( وزیر کشور) و نماینده ی وزارت اطلاعات در کمیسیون مرگ در مقطع قتل عام 67 ، ابراهیم رئیسی ( معاون اول قوه ی قضائیه ) عضو کمیسیون مرگ در قتل عام 67 ، خامنه ای رئیس جمهور در مقطع قتل عام 67 ، رفسنجانی رئیس مجلس در مقطع قتل عام 67 ، ری شهری وزیر اطلاعات و فلاحیان قائم مقام او در تابستان 67 ، جعفر نیری رئیس کمیسیون مرگ در قتل عام 67 ، موسوی اردبیلی رئیس شورای عالی قضائی در آن مقطع ، اسماعیل شوشتری رئیس سازمان زندانها در مقطع 67 ، این موجودات و دهها قاتل ریز و درشت دیگر که یا به طور مستقیم در آن جنایت نقش داشتند و یا با سکوتشان آن را تایید کرد ند امروز همچنان در گوشه و کنار قدرت حضوری شوم دارند و از نابودی خاوران خوشحال می شوند .

اکنون ما می توانیم تماشگر باشیم و با سکوتمان به رژیم اسلامی کمک کنیم تا یکی از اسناد جنایت خود را نابود کند .

ویا با توجه به پتانسیل اعتراضی که خاوران دارد ، درهمدلی و همصدایی با خانواده هایی که عزیزانشان در آنجا هستند ، به هر طریقی که برایمان ممکن است برای شکل گیری اعتراضی گسترده و سراسری تلاش کنیم .

خاوران چون آتشی زیر خاکستر است و اعتراض گسترده ی ما می تواند نه تنها از تخریب آن جلوگیری نماید ، بلکه رژیم را از انجام کاری که شروع کرده پشیمان کند.


www.khavaran.com

Thursday, November 17, 2005

penlog

پنجشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۴
11/17/2005

متن بیانیه کانون وبلاگ نویسان ایران (پن‌لاگ)
به اجلاس جهانی اطلاع رسانی تونس

خانم‌ها آقایان:

همانگونه که مستحضرید وضعیت آزادی بیان و ابراز اندیشه و همچنین جریان و نشر آزاد اخبار و اطلاعات در فضای داخلی ایران آنچنان وخیم و نامساعد است که اینترنت و وبلاگنویسی برای ایرانیان به مهمترین ابزار نشر عقاید و اندیشه‌های خود و همچنین انتشار و مبادله اخبار و اطلاعات مبدل گشته است.

ما اعضای کانون وبلاگنویسان ایران (پن‌لاگ) در راستای کمک به نشرو آزادی بیان تلاش پیگیری را در اینترنت آغاز نموده‌ایم. هدف ما ایجاد آزادیِ اندیشه و بیان و نشر در همه‏یِ عرصه‏هایِ حیاتِ فردی و اجتماعی بی هیچ حصر و استثنا است و از این حق در عرصه‌ی فضاهای اینترنتی و به خصوص وب‌لاگ‌ها دفاع می‌کنیم.

شرایطی که موجب ارسال این بیانیه به نشست شما شده است ، استمرار و تداوم بزرگترین موج دستگیری و سرکوب و سانسور و فیلترینگ بر روی شبکه اینترنت در جهان می‌باشد که در ایران جریان دارد. دهها وبلاگ‌نویس که در حیطه حیات فردی خود اقدام به وبلاگ نویسی می‌نموده‌اند از طرف دستگاه قضایی ایران دستگیر و شکنجه شده و هم اکنون در زندان به سر می‌برند. تهدید جانی ؛ احضار به بازجویی و شلاق زدن وبلاگ نویسان و تحت فشار قراردادن آنها برای شرکت در مصاحبه‌های تلویزیونی برای ابراز ندامت و اقرار به جرم‌هایی از قبیل جاسوسی و فساد اخلاقی جزو روش های معمول دولت ایران برای مقابله با وبلاگ نویسان ایرانی است. در مواردی اتهاماتی مانند توهین به سران نظام جمهوری اسلامی و ارتداد به وبلاگ نویسان وارد می‌شود که مجازات‌های سنگین و اعدام را در پی دارد. بعنوان مثال مجتبی سمیعی نژاد دو سال است که به جرم وبلاگ نویسی در زندان به سر می‌برد و اتهامات مختلفی از جمله توهین به پیامبر- توهین به سران نظام به او وارد شده است. چهار وبلاگ نویس قمی پس از دستگیری مجبور شدند که زیر شکنجه در مصاحبه‌های تلویزیونی به جاسوسی برای دولت های بیگانه اعتراف کنند . احمد سراجی وبلاگ نویس ایرانی به جرم تبلیغ علیه نظام در زندان تبریز به سر می‌برد و ماه پیش سی ضربه شلاق را تحمل کرد. محمدرضا نسب عبداللهی هم خودش و هم همسر باردارش به جرم وبلاگ نویسی دستگیر شدند.

علاوه بر سرکوب وبلاگ نویسان سانسور وبلاگ‌ها و سایت‌های اینترنتی که قبلا به طور پراکنده انجام می‌شد اکنون به طور سیستماتیک به شرکت دلتا گلوبال سپرده شده است و بسیاری از سایت‌های خبری و شخصی در ایران مسدود شده‌اند.

ایران با اقدامات سرکوب گرایانه دولت جمهوری اسلامی تبدیل به بزرگترین زندان روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان شده است. متاسفانه آزادی بیان و حقوق بشر در ایران تا بحال قربانی معاملات اقتصادی شده‌اند و ما مصرانه خواستان پایان بخشیدن به این چرخه شوم هستیم . ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که نقض شدید حقوق بشر و آزادی بیان در ایران را محکوم کنند و مفاد زیر را در راس خواسته‌های خود از دولت جمهوری اسلامی ایران قرار دهند:

- پایان بخشیدن به موج سانسور و فیلترینگ اینترنت و وبلاگ‌ها

- رعایت مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر که در آن آزادی بیان به عنوان حق اولیه هر انسان خاطرنشان شده است

- آزادی بی قید و شرط وبلاگ نویسان زندانی و پایان بخشیدن به زندانی و شکنجه کردن وبلاگ نویسان

کانون وبلاگ نویسان ایران (پن‌لاگ)

Sunday, November 13, 2005

یادآوری

ماه های اخير دست کم چهار سايت زنان در ايران که به مسائل و حقوق زنان مي پرداختند توسط دستگاه سانسور مسدود شدند. سايت های : زنان ايران http://www.womeniniran.org/ ، کانون زنان ايران http://irwomen.com/ ، تريبون فمينيستي http://www.iftribune.com/ و زنان، ايران، جهان http://www.womeniw.com/ از جمله اين سايت ها هستند. فعالان زن ايراني با انتشار طوماری به اين سانسور اعتراض کرده اند

اعتراص
به سانسور سابت های زنان ایران
( که تا این لحظه فثط با 589 امضا پشتیبانی شده است) !

Wednesday, November 09, 2005


نامه سرگشاده به باستانشناسان ايران
بمناسبت برگزاری سومين همايش بزرگ باستانشناسي كشور

باستانشناسان گرامی ايران

برگزاری سومين همايش بزرگ باستانشناسي كشور فرصت مغتنمی است تا از جانب هزاران هزار ايرانی در داخل و خارج کشور نگرانی عميق علاقمندان به ميراث بشری را از آنچه در انتظار مهمترين آثار باستانی ايران است با شما در ميان بگذاريم.

بيان اهميت آثاری که هم اکنون در اعماق دشت پاسارگاد، دشت مرو دشت و تنگه بلاغی، که با راه شاهی اين دو دشت را بهم متصل می سازد، خفته اند برای شما که عمر خود در راه شناخت و معرفی و حفظ آثار گرانقدر باستانی سرزمين عزيزمان صرف کرده ايد لزومی ندارد. شما خود از همه ما به اين اهميت آگاه تر هستيد. اما آنچه لازم است در فرصت اين گردهمآيی به شما يادآوری شود، نتايج وخيم بی اعتنايی احتمالی شما است که در واقع نمايندگان ملت ايران هستيد برای حفظ مرز و بوم باستانی ما از تهاجم حفاری های غير مجاز، اهمال در مرمت و حفظ و نيز اجرای برنامه های توسعه و عمران در داخل حريم های باستانشناسی.

امضاء کنندگان نامه سرگشاده برای نجات آثار باستانی دشت پاسارگاد از چنگال بی رحم درياچه ای که قرار است در تنگه بلاغی بوجود آيد، از شما توقع دارند که به وظيفه ی تاريخی خود در اين لحظه حساس توجه کرده و با صدور قطعنامه ای در مورد خطرات اين بی مبالاتی در تلاش ملت خود برای حفظ شناسنامه های تاريخی اش شريک شويد.

اگر فردايي آبگيری سد سيوند به انهدام آثار باستانی دشت پاسارگاد و تنگه بلاغی بيانجامد هيچ کدام از شما نخواهيد توانست از بار مسئوليتی که بر عهده داشته ايد شانه خالی کرده و بگوئيد که «ما از موضوع خبر نداشتيم.»

اين نامه سندی است که از جانب هزاران هزار ایرانی و غير ايرانی خطاب به شما نوشته شده تا شما را نسبت به وظيفه و رسالتی که بر عهده داريد آگاه کند.

چشم انتظار اقدام شما هستيم
با مهر واحترام

کميته بين المللی نجات برای آثار باستانی پاسارگاد

مضاء شکایتنامه شکوه میرزادگی و اسماعيل نوری علا / کميته بين المللی برای نجات آثار باستانی دشت پاسارگاد
تعداد
امضاء های اينترنتی تا ابن لحظه: 18،210 ـ تعداد امضاها در شهرهاي مختلف جهان: 15،298




..................................................................

حزب کمونيست کارگری

مماشات با جانيان محکوم است

قرار است محمد خاتمی رئيس جمهور سابق جمهوری اسلامی ايران به دعوت ريچارد فون وايتسگر رئيس جمهور سابق آلمان و رئيس بنياد "علمی و فرهنگی و توسعه کورير" در روز 25 آبان ماه در شهر هامبورگ سخنرانی نمايد. در طول دوره رياست جمهوری خاتمی

بيش از 200 نفر در ملا عام اعدام شده اند.
دهها زن به قصاص و سنگسار محکوم شده اند.
کارگران اعتصابی شهر بابک و خاتون آباد را قتل عام کرده اند
در سالگر 18 تير سال 83 به دستور شخص وی تظاهرات دانشجويان را سرکوب کردتد.
دهها همجنسگرا دستگير و به زندان و اعدام محکوم شده اند
هزاران نفر به جرم دفاع از حقوق انسانيشان در برابر جمهوری اسلامی به زندان انداخته شده و شکنجه شده اند
صدها اعتصاب کارگری و تظاهرات و اعتراضات دانشجويان و زنان و معلمان و پرستاران سرکوب شده است
و
……..
محمد خاتمی و رژيمی که وی 8 سال رئيس جمهورش بوده است کاری جز سرکوب و سازمان دادن ترور و کشتار بر عليه مردم ايران انجام نداده است. شخص خاتمی و تمامی سران رژيم را بايد در دادگاههای بين المللی به جرم ارتکاب جنايت بر عليه بشريت به محاکمه کشيد
از نظر مردم ايران هر گونه تريبون و امکان دادن به اين جانيان و از جمله شخص خاتمی که در راس قوه مجريه جمهوری اسلامی بوده و 8 سال تمام فرمان سرکوب و کشتار مردم ايران را به اجرا گذاشته است محکوم بوده و انزجار و نفرت هر انسان آزاديخواهی را بر می انگيزد.

حزب کمونيست کارگری همانطوريکه بارها اعلام کرده است جلوی حضور سران رژيم جنايتکار جمهوری اسلامی را در خارج کشور خواهد گرفت و بر عليه آن دست به افشاگری و اعتراض خواهد زد. ما همه ايرانيان آزاديخواه و مخالفين جمهوری اسلامی را فرا می خوانيم که همصدا با ما و بر عليه اين دعوت دست به اعتراض و مبارزه بزنند.

محل تظاهرات: هامبورگ
(U-Bahn 3) Baumwall Kehrwieder 12
زمان: چهارشنبه ١٦ نوامبر ساعت ١٨



..................................................................


بيانيه ششصد و هفتاد چهار نفر از فعالان سياسی – ادبی، کارگری و دانشجويی


سخنی با ملت، هشداری به حاكميت!

آبان ماه 1384

به نام خدا


سرانجام روند تلاشهای هشت ساله اصلاح طلبی از درون حاكميت به نافرجامی انجاميد و از راه انتخابات سازمان يافته و پادگانی به سوی بنيادگرايی سوق داده شد و ايران ديرينه سال، امروز در گرانيگاه سياسی - اجتماعی بس خطيری با ترديدها، دغدغه ها و نگرانی های ويژه و پريشانيهای اجتماعی و آشفتگی های اقتصادی بنيادينی روبرو است. به دنبال نشر بيانيه های مشهور به 565 و 615 امضايی و پس از معرفی كابينه جديد، در راستای عمل به وظيفه ملی - ميهنی خود، ضروری است مواردی را به استحضار ملت بزرگ ايران برسانيم.

هموطنان عزيز!
شرايط امروز ميهن، درستی مواضع اتخاذشده در دو بيانبه ياد شده بويژه 615 امضايی را به اثبات می رساند، در انتخابات رياست جمهوری، بازی گردانان نمايش برای برروی پرده آوردن نمايشنامه خود، با سناريوی پيچيده و چند لايه تدارك ديده شده و سايه شوم نوميدی كه طی ساليان گذشته بر سر ملت ايران گسترانيده اند، پايان نمايش را از پيش می دانستند. آنان در اين راه برای ظاهر رقابتی دادن به انتخابات از چهره هايی از جريان منتقد درون حاكميت بهره گيری كردند و بدون توجه و رسيدگی به تخلفات گزارش شده و اعتراض های مطرح شده و با تعجيل در اعلام نتايج شبهه ناك مرحله اول انتخابات (كه چه بسا می توانست سرنوشت انتخابات را تغيير دهد) در عمل جايگاه رياست جمهوری را به رياست دفتر مقامات تنزل دادند و پازل مجلس و دولت مطيع و فرمايشی را كامل نمودند. اين در حاليست كه ملت ايران در سال 1357 كه از بيداد، نابرابری، تحقير و رانت خواری هزارفاميل و حاكميت استبداد وابسته به ستوه آمده بود، انقلاب كرد تا دمكراسی، مردم سالاری و حاكميت ملت جايگزين استبداد گردد و عدالت اجتماعی بجای تحقير و تبعيض برقرار شده، جامعه مدنی و حكومت قانون مستقر شود. با دريغ پس از گذشت بيش از ربع قرن مبارزه برای استقرار مردم سالاری، پاسداری از منافع ملی و حاكميت ملی، خواسته ها و شعارهای انقلاب محقق نشد و با وجود ساختار حقوقی موجود، مراكز قدرت فراقانونی، روحيه قانون گريزی و حاكميت فردی و فقهايی آميخته با سرشت خودكامگی، امكان تحقق آن خواسته ها ميسر نمی باشد و شرايط روز به روز بدتر می شود.

هموطنان!
ساختارحقوقی به گونه ای است كه علاوه بر عدم رعايت حقوق ملت در انتخاب نمايندگان مردم حق گزينش آزاد رئيس جمهوری نيز از ملت سلب شده است و در چارچوب اين ساختار، شمار زيادی از هم ميهنان از جمله بانوان و پيروان ساير اديان و مذاهب، اصولا" ازحق انتخاب شدن محرومند و به سايرين نيز با همه شايستگی ها از سد هزارتوی شورای نگهبان اجازه عبور نمی دهند و كسانی كه آمادگی تن دادن به حكم حكومتی را ندارند، بايد به ليست بلند محرومان از حقوق شهروندی افزود. حاكميت با يكدست كردن قوای سه گانه بر آنست با دنبال كردن سياست تنش زا در روابط خارجی و تنگ و امنيتی كردن فضای سياسی و كاربرد تهديد و خشونت هر روز بحرانی بيآفريند و با سركوب آنگونه كه در استان خوزستان و مناطق كردنشين ميهن مان شاهد بوديم به سلطه خود ادامه دهد. حاكميت بدون توجه به حق شهروندی، آزاديهای اساسی، تعهدات بين المللی، اعلاميه جهانی حقوق بشر و ميثاق های مدنی، سياسی و اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و با ناديده انگاشتن حقوق و آزاديهای پيش بينی شده ملت در قانون اساسی مورد قبول و ادعای خود و با مصالحه و مصادره به مطلوب حقوق و منافع ملی به حيات امنيتی خود ادامه ميدهد. غافل از اينكه در عصر اطلاعات، ارتباطات، بيداری ملتها و آشنائی آنها با حقوق خود، ديگر دوران اين سياست ها و تاكتيكها به سر آمده است.

هم ميهنان!
امروز رسانه های همگانی دولتی كه با برخورداری از امكانات ملت دايرند، در امر تبليغ يكسويه و كسل كننده به تمجيد حاكميت مشغولند به اين اميد واهی كه در شستشوی مغزی ملت موفق شوند، اكثر مطبوعات، رسانه ها و سايت های نقدكننده حاكميت به محاق توقيف يا سانسور حكومتی (فيلترينگ) دچار شده و روزنامه های وابسته به حاكميت آزادند، اندك روزنامه های موجود نيز يا زير تيغ سانسور دولتی هستند و يا دست به خودسانسوری زده از ترس مرگ، خودكشی ميكنند. بنيان باورهای دينی مردم بدليل دروغگويی، اعمال خلاف حق و حقيقت دكانداران دين حكومتی يا از بين رفته و يا سست شده است. رواج افسارگسيخته اعتياد، سقوط ارزشهای اخلاقی و خانوادگي، تجاوز به عنف، قتلها، خودكشی ها، ترورهای سياسی (قتلهای زنجيره ای)، تجاوزبه حقوق شهروندی يكديگر در برخوردها و دست اندازی به حوزه خصوصی افراد، ياس و نوميدی حاكم بر نسل جوان و بسياری ناهنجاری های ديگر نتيجه عملكرد حاكميت در حوزه های فرهنگی و اجتماعيست. در بعد اقتصادی نيز رواج انحصارات، اشاعه بيكاری، تورم، فرار مغزها، پول شوئی، فساد گسترده مالی بويژه در نزديكان هرم قدرت، برخوردهای قضايی گزينشی و دوگانه با حيف و ميل كنندگان ثروتهای ملی و در بعد بين المللی، ديپلماسی واكنشی و دشمن تراش، بی برنامه و ضدملی همه و همه نشان از ناكارآمدی ساختار حاكميت دارد.

هموطن !
كاربرد واژگان دولت و يا حكومت اسلامی درگفتگوها، سخنرانی های اخير و حتی در متن پاره ای از احكام صادره به جای جمهوری اسلامي، آيا نشان از بی اعتقادی بر كرسی قدرت نشستگان جديد به جمهور مردم نيست؟ آيا با شعار، می توان بر معضلات غلبه كرد؟ ولی حاكميت كه از دادن شعار ابايی ندارد، به راستی كلاه چپ نهاده و راست می رود. آيا كابينه نظامی – امنيتی با تفتيش عقايد قادر به مهرورزی خواهد بود؟ آيا مبارزه با فساد بوسيله برخی از كسانی كه در، درازای ساليان گذشته نبض اقتصاد كشور را در بنيادهای غير پاسخگو به ملت و ديگر مراكز اقتصادی در سايه، در دست داشته اند می تواند انجام گيرد؟ آيا آنان كه از مزيت فرودگاهها و اسكله های پنهان و آشكار و قاچاق بهره برده اند و نتيجه عملكردشان، مردم را به تباهی و سيه روزی نشانده است! می توانند در نيل به عدالت و رفع محروميتها نقش ايفا كنند؟ هرگز.

هم ميهن !
پرونده فعاليتهای هسته ای ايران به گونه شمشير داموكلس بر بالای سر ايرانيان درآمده است، جاه طلبی، ندانم كاری و پنهان كاری كاربدستان سبب گرديد كه حقوق ملت ايران تضييع شود و تعليق مندرج در قطعنامه 2 سپتامبر 2003 كه معنای موقتی بودن آن را بهمراه داشت اينك در سايه رفتار نسنجيده به توقف كامل و دائمی غنی سازی منتهی شده است. ناپختگی های بركرسی قدرت نشستگان بعدی و كاربرد شعار به جای شعور، برندگی اين شمشير را تيزتر و حيات و تماميت ارضی كشور را در معرض مخاطره قرار داده است. ما هرگز با زورگوئی قدرتهای بزرگ خارجی به ويژه در فعاليتهای هسته ای موافق نبوده و استانداردهای دوگانه را نيز به رسميت نمی شناسيم ولی با اينكه خربزه را عده ای می خورند و لرز آن را ملت شريف ايران تحمل كند نيز موافق نيستيم. آنچه روشن است اين بحران سازی از سوی قدرتمندان داخلی نه به منظور استيفای حقوق ملت ايران، بلكه برای مصرف داخلی و انحراف مبارزان ايرانی در احقاق حقوق اوليه خود در تأمين آزادی و دموكراسی است. همه آگاهند كه برای ملت ايران مهمتر از مسأله اتمی و هرگونه اقدام ديگر، تأمين آزادی و استقرار حكومتی مردم سالار هدف اصلی است. با استقرار حكومت ملی منبعث از مردم نه نگرانی های ادعايی قدرتمندان جهانی موردی خواهد داشت و نه اولويت های اصلی برنامه های پيشرفت علمی و عمرانی كشور زير سؤال خواهد رفت و امكان دسترسی به بخشهای گوناگون علوم و فنون را فراهم خواهد آورد.

هموطنان عزيز!
لازم است به حاكميت هشدار دهيم كه حكومتگران، خدمتگزاران مردم اند و هيچكس در هيچ مقامی مجاز نيست خود را حكمران مطلق مردم بداند و امور مقننه، قضائی و اجرائی كشور را يكجا در اختيار گرفته و در ريز و درشت كليه مسائل دخالت كند ولی به هيچ مرجعی پاسخگو نباشد و هر از گاه نقش اپوزيسيون به خود گرفته، از ديگران انتقاد كند.
ما امضاكنندگان بدور از هرگونه خشونت، برای جلوگيری از عميق تر شدن اين زخمهای ژرف و خروج كشور از بن بست های پيش رو، خواستار اعمال اصلاحات راستين ساختاری برمبنای اعلاميه های جهانی حقوق بشر و الحاقيه های آن و تأمين آزادی های اساسی، عدالت و حكومت قانون با همكاری و حضور دلسوزان ملت كه خارج از هرم قدرت حاكميت هستند، ميباشيم و از تمامی آزاديخواهان ايران كه به استقلال و آزادی ايران ميانديشند، می خواهيم، در فرصت باقيمانده پيش از آنكه در اثر سياستهای ويرانگر و واپسگرايانه حاكميت، تماميت ارضی، استقلال، آزادی و امنيت كشور در معرض خطر بيشتر قرارگيرد، از آنجمله در برخورد با پرونده های هسته ای و حقوق بشر (كه اجماع بين المللی بی سابقه ای را عليه ميهن مان شكل داده است) و خسارات جبران ناپذيری بوجود آورد، به تلاش همه جانبه در اين راه برخيزند




1. مصطفی آجودانی - فعال سياسی 2. بابك آذرپاد - فعال سياسی 3. آرش آذرپيک - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 4. قاسم آذين فر - نويسنده، فعال سياسی 5. فاطمه آرام نژاد - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 6. جعفر آروينی - فعال سياسی 7. مهدی آزادی – فعال سياسی دانشجويی 8. سامان آزادی – فعال سياسی دانشجويي9. مهندس فريدون آقاسی - فعال سياسی 10. ساسان آقايی - روزنامه نگار 11. دکتر سعيد آل آقا - استاد دانشگاه، فعال سياسی 12. رضا آل محمد - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 13. حامد ابراهيمی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 14. محمدرضا ابراهيمی - فعال اجتماعی 15. يوسف ابناوی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 16. ريحانه ابريشمی - فعال دانشجويی دانشگاه زابل 17. دكتر محمد ابوالحسنی – فعال سياسی 18. سحر ابونصر - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 19. جلال احسانی راد - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت20. رضا احمدی - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ايران 21. قربان احمدی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 22. امين احمديان - فعال سياسی دانشجويی 23. خشنود احمدی فر - فعال سياسی دانشجويي24. آيدين اخوان - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت25. مهندس بهاءالدين ادب - نماينده دوره ششم مجلس 26. عبدالعلی اديب برومند - رييس شورای مرکزی جبهه ملی ايران 27. دکتر مه لقا اردلان - استاد دانشگاه، فعال سياسی 28. عليرضا ارشادی – فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت29. مهندس بامداد ارفع زاده - فعال سياسی 30. احمد ارمغان - فعال دانشجويی دانشگاه مازندران 31. عبدالله ازدوجينی - دبير، فعال سياسی 32. سهش اسانلو - فعال اجتماعی 33. منصور اسانلو - فعال كارگری 34. سيامك اسانلو - فعال اجتماعی 35. ليلا اسدنژاد - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 36. مرتضی اسدی - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 37. حسن اسدی زيدآبادی – فعال سياسی دانشجويي38. عباس اسفندياری – فعال سياسي39. فرزانه اسکندری - فعال سياسی 40. جمال اسكويی – فعال سياسی 41. سيدمحمدباقر اسكويی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 42. صدراله اسماعيلی – فعال سياسی دانشجويي43. ناصر اشجاری - فعال سياسی 44. مجيد اشرف نژاد - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 45. توحيد علی اشرفی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 46. مرتضی اصلاح چی - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 47. دکتر حسين اعرابی - فعال سياسی 48. فرهاد اعرابی - فعال سياسی 49. علی اصغر افشاركهن - فعال سياسی 50. مهندس علی افشاری - فعال سياسی 51. عليرضا افشاری - فعال سياسی 52. امير اقتناعی - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 53. محمود اكبرزاده - فعال اجتماعی 54. آزاده اكبری - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت55. سيف الله اكبری - فعال سياسی 56. جلال احسانی راد – فعال دانشجوئی دانشگاه علم و صنعت 57. علی احمد الفتی - فعال سياسی دانشجويي58. كيومرث الفتی - فعال سنديكای شركت واحد 59. ميثم امانی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 60. امير اميدی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 61. مهندس عباس اميرانتظام - سخنگوی دولت موقت 62. اميررضا اميربختيار - فعال سياسی 63. بهروز اميرخيزی - فعال سياسی 64. علی اميری - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 65. پويا امين - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 66. مهدی امين زاده - فعال سياسی 67. امير امينی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 68. ستار امينی - فعال سياسی 69. احمد امينی - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 70. شهلا انتصاری - فعال سياسی و اجتماعی 71. احمد انصاری – فعال سياسی 72. حسن انصاری - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی اصفهان 73. کيوان انصاری - فعال سياسی دانشجويي74. اکرم ايبک آبادی - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 75. ناصر ايجادی – فعال سياسی 76. عليرضا ايران منش - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 77. مائده ايزدی - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی اصفهان78. سعيد ايزدبخش - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت79. دکتر اکبر ايمانيان - راديولوژيست، فعال سياسی 80. احمد بابايی - فعال كارگری 81. سعيد بابايی - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ايران 82. عليرضا بابايی - فعال سياسی دانشجويي83. احسان باقرزاده - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 84. مهدی باقری - فعال سياسی دانشجويي85. دکتر داود هرميداس باوند - استاد دانشگاه، فعال سياسي86. پروين بختيارنژاد - روزنامه نگار و فعال اجتماعی 87. مجتبی بخشنده - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 88. علی اصغر بدری – فعال سياسی 89. منصور بدری – فعال سياسی 90. مهندس مرتضی بديعی - فعال سياسی 91. ايمان براتيان - فعال سياسی دانشجويی 92. پوريا براتيان - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 93. دکتر بهروز برومند - رئيس سابق دانشگاه علوم پزشكی ايران 94. دکتر جهانشاه برومند - استاد دانشگاه و فعال سياسی 95. عليرضا بريمان - دندانپزشك، استاد دانشگاه، فعال سياسی 96. مقداد بريمانی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 97. منوچهر بصير - فعال سياسی 98. مجيد بگ نظری - فعال دانشجويی دانشگاه ايلام 99. اميرحسين بلالی - فعال سياسی دانشجويي100. رحيم بنايی - فعال سياسی 101. تيرداد بنکدار - فعال اجتماعی 102. سيروس بنه گزی - فعال سياسی 103. مهندس عماد بهاور - فعال دانشجويی دانشگاه يزد 104. سيمين بهبهانی - شاعر و عضو كانون نويسندگان 105. دكتر فرهاد بهبهانی - نويسنده و فعال سياسی 106. اسماعيل بهتويی - دانشجو و فعال سياسی 107. سجاد بهرامی مقدم - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 108. اميرحسين بهروز - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 109. پگاه بهزادی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 110. حاج جواد بهشتی – فعال دانشجوئی دانشگاه شيراز111. علی اکبر بهمنش - وکيل دادگستری 112. دکتر احمد بهنيا - پزشك، فعال سياسی 113. دکتر افشين بيابانی - فعال سياسی 114. دکتر بهرام بيابانی - فعال سياسی 115. مهندس عليقلی بيانی - رييس شورای مرکزی حزب ايران 116. باقر بيشه ای - فعال سياسی 117. فرهاد بيشه ای - فعال سياسی 118. صديقه بيگدلی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 119. فاطمه بيگی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 120. علی بی كس - روزنامه نگار 121. تهمينه بی آزار - فعال دانشجويی 122. حميد بی آزار - فعال سياسی 123. مصطفی پاپی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 124. فرشته پاكنژاد - فعال عرصه زنان 125. جعفر پريزاد - فعال سياسی 126. يوسف پژوم - فعال دانشجويی دانشگاه ايلام 127. صادق پورقاسم - فعال سياسی 128. نيكان پورتيموری - فعال دانشجويی دانشگاه مازندران 129. احسان پورنگ - فعال دانشجويی دانشگاه خواجه نصيرطوسی 130. ابوذر پوزش - فعال دانشجويی دانشگاه شهيدرجائی 131. احمد پولادزاده - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 132. روح الله پورنوروز - فعال سياسی دانشجويی 133. مصطفی پهلوانی - فعال دانشجويی دانشگاه همدان 134. پيمان پيران - فعال سياسی 135. محمود پيرزادنيا - فعال سياسی 136. ناهيد تاج رستمی - فعال اجتماعي137. محمدرضا تبريزی شيرازی – استاددانشگاه، فعال سياسی 138. علی تراب - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 139. کامران ترابی جهرمی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 140. رحيم ترابی نژاد - فعال سياسی 141. مهدی ترکان - وكيل دادگستری 142. دكتر حميدرضا تركمان ترابی – دندانپزشك، استاد دانشگاه، فعال سياسی 143. محمد تقديری - فعال دانشجويی دانشگاه شهرکرد 144. محسن تقوی - فعال دانشجويی دانشگاه مازندران 145. عابد توانچه - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 146. مسعود توانگر – فعال دانشجويی دانشگاه ايلام147. محمد رئوف توكلی - فعال سياسی 148. نصرالله توكلی نيشابوری - سرهنگ بازنشسته 149. عليرضا ثقفی - فعال سياسی 150. الهه جادران - فعال دانشجويی دانشگاه ايلام 151. ايمان جانباز - فعال دانشجويی دانشگاه مازندران 152. مجيد جانی پور - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 153. مژگان جاويدان - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 154. رضا جاويد - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 155. الهه جاويدان - فعال سياسی 156. عليرضا جباری – عضو كانون نويسندگان و فعال سياسی 157. شهاب جزايری - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 158. رضی جعفرزاده - فعال سياسی 159. محمد جعفرزاده - فعال كارگری 160. عزت الله جعفری - فعال سياسي161. حميدرضا جلال زاده - فعال دانشجويی 162. جمشيد جليل نژاد - فعال اجتماعی 163. امين جليليان - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 164. ابوالفضل جمالی - فعال سياسی دانشجويي165. زينب جمالی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 166. علی جمالی - فعال سياسی 167. دکتر نصراله جمشيدی - پزشك، فعال سياسی 168. هادی جمشيدی - فعال دانشجويی دانشگاه زابل 169. صادق جمشيديان - فعال دانشجويی دانشگاه شهرکرد 170. دکتر کمال جناب - رييس پيشين دانشکده علوم دانشگاه تهران 171. محمدصادق جوادی حصار - فعال سياسی 172. سجاد جوکار - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 173. دكتر جهانبخش - فعال سياسی 174. علی محمد جهانگيری - فعال سياسی 175. اقدس چرونده - فعال اجتماعی 176. ماندانا جگرچی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت177. حميد چمن - فعال سياسی دانشجويی 178. حامد چولکی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 179. عيسی خان حاتمی - سردبير مجله ايرانمهر، فعال سياسی 180. محسن حاتمی - فعال سياسی 181. ياسين حاتمی ميلانكو – فعال دانشجوئی 182. حميد حاجی آبادی – فعال دانشجوئی دانشگاه علم و صنعت 183. مهندس اسماعيل حاجی قاسمعلی - فعال سياسی 184. دکتر علی حاجی قاسمعلی - پزشك، فعال سياسی 185. دکتر جعفر حاکم زاده - پزشك، فعال سياسی 186. مهدی حبيبی - فعال سياسی دانشجويي187. جلال الدين حجتی - فعال سياسی دانشجويي188. دکتر محمد حريری - استاد دانشگاه تبريز 189. حامد حسن دوست - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی اصفهان 190. بهمن حسنوند - فعال دانشجويی دانشگاه لرستان 191. کاظم حسين زاده - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 192. مهدی حسين نژاد – فعال دانشجويی 193. احسان حسينی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 194. علی حقانی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 195. محسن حقانی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 196. دکتر فاطمه حقيقت جو - نماينده دوره ششم مجلس شورای اسلامی197. پيمان حقيقی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 198. عليرضا حقی - فعال سياسی 199. الهه حکاميان - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 200. مهشيد حمزه - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 201. بابک حيدری - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ایران 202. اعظم خاتم - جامعه شناس و فعال سياسی 203. محسن خاتمی - فعال سياسی 204. علی اکبر خادم - فعال دانشجويی دانشگاه هرمزگان 205. رضا خادمی - فعال سياسی دانشجويي206. صابر خالدی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 207. آرش خاندل - فعال دانشجويی دانشگاه لرستان 208. كيومرث خان محمديان – فعال سياسی دانشجويی 209. مهدی خباز - فعال سياسی 210. رضا خجسته - روزنامه نگار 211. امير خدابنده - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 212. محمدتقی خرسنديان - فعال سياسی 213. حسن خرمشاهی – فعال سياسي214. روزبه خسروخاور - فعال سياسی دانشجويي215. مصطفی خسروی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 216. ميثم خسروی - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی اصفهان 217. حسين خشايار دوست - فعال سياسی 218. دکتر منوچهر خليل زاده مقدم - پزشك، فعال سياسی 219. مهدی خليلی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 220. دكتر مهيار خليلی – فعال سياسی 221. خليل خليلی پور - فعال سياسی 222. حسين خواجوی - فعال سياسی 223. ابراهيم خوش سيرت تسليمی - فعال سياسی 224. زهرا خوشنويس - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 225. علی خياط زاده – فعال سياسی 226. رضا خيرالعموم - فعال سياسی 227. حسين خيری فام - فعال دانشجويی دانشگاه زنجان 228. اكرم دادخواه - فعال دانشجويی دانشگاه اميركبير 229. مهندس عليرضا دادخواه - فعال سياسی 230. داود دادرس - فعال سياسی 231. مزدك دانشور - روزنامه نگار 232. مسعود داوران - فعال سياسی 233. احسان داوری - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد عباسپور 234. هدی داوری - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 235. فريبا داوودی مهاجر - فعال سياسی 236. دکتر پرويز دبيری - استاد دانشگاه اصفهان و فعال سياسی 237. خيراله درخشنده - فعال سياسی 238. جواد دردکشان - فعال دانشجويی دانشگاه لرستان 239. رضا درودی - فعال سياسی 240. سيدجمال الدين درودی - فعال سياسی 241. فريبا درودی - فعال سياسی 242. علی اشرف درويشيان - نويسنده و عضو كانون نويسندگان 243. پروين دخت دفتری – فعال اجتماعی 244. علی دلبری - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 245. رضا دلبری - فعال سياسی 246. رضا دهقان - فعال كارگری 247. مسعود دهقان - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 248. فرهاد ذاتعلی فرد - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 249. دکتر عباس راشد محصل - پزشك، استاد دانشگاه، فعال سياسی 250. پری راضی - فعال سياسی 251. حسين راضی - دبيرکل حزب مردم ايران 252. دکتر احمدعلی رجايی - فعال سياسی 253. داريوش رجايی - فعال كارگری 254. علی رجبی – مديرداخلی روزنامه توس 255. الهام رجب پور – فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 256. مهندس آرش رحمانی - فعال سياسی 257. بهرام رحمانی وحيد - فعال سياسی دانشجويي258. دکتر فاطمه رحمانی - پزشك، فعال سياسی 259. ميرحسين رحمانی - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ايران 260. محمد رحمانی نصرآبادی - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 261. بهگام رحمانی – فعال دانشجوئی 262. ابراهيم رحمتی - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 263. حسين رحمتی - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی شريف 264. مجيد رحمتی - فعال دانشجويی دانشگاه زنجان 265. غلامرضا رحيم - قاضی بازنشسته دادگستری 266. اميرمهدی رحيمی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 267. نجف رحيمی - فعال سياسی 268. علی رحيمی پور - فعال سياسی 269. محمدرضا رحيمی راد - فعال دانشجويی علامه طباطبايی 270. محمد رخيده - فعال كارگری 271. مجتبی رستمی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 272. احمد رسولی - فعال سياسی 273. جعفر رسولی - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 274. منصور رسولی - حقوقدان ، فعال سياسی 275. شاهپور رشنو - دانشجو276. يونس رشيدپور - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد بهشتی 277. دکتر علی رشيدی - استاد دانشگاه و فعال سياسی 278. جواد رضايی - کرج، فعال سياسی 279. بهمن رضائی – فعال سياسی 280. حسين رضائی – فعال سياسی 281. مهندس اشکان رضوی - فعال سياسی استان قزوين 282. جهانگير رضوی - فعال سياسی 283. شريف رضويان - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 284. علی رفيعی - فعال سياسی 285. علی رنجی پور - فعال دانشجويی دانشگاه زنجان 286. مصطفی روحانی - دبير، فعال سياسی 287. حسين رياحی – فعال سياسی 288. روزبه رياضی - فعال سياسی دانشجويی 289. دکتر فريبرز رييس دانا - اقتصاددان، عضو کانون نويسندگان، فعال سياسی 290. محمد رييسی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 291. حامد زارع - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 292. نفيسه زارع کهن - فعال سياسی دانشجويي293. زارعی – فعال سياسی 294. دکتر ناصر زرافشان - وکيل دادگستری 295. منوچهر زركشوری – فعال سياسی 296. مهندس کورش زعيم - نويسنده و فعال سياسی 297. شاهرخ زمانی - فعال كارگری 298. مسلم زمانی - فعال دانشجويی دانشگاه لرستان 299. سجاد زند - فعال دانشجوئی دانشگاه علامه طباطبائی 300. مرتضی زندی – فعال سياسی 301. مهندس محمود زنديان - فعال سياسی 302. ادريس سالاری - فعال سياسی 303. هادی سالاری - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 304. مهندس اسماعيل سبزواری - فعال سياسی 305. دکتر شاهين سپنتا - دامپزشك، فعال سياسی 306. عليرضا سپهسالاری - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت307. آزاد ستار - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 308. سحر سخائی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت309. روزبه سردارنژاد - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 310. محمدامين سرداری - فعال سياسی 311. مهين سروری - مترجم و فعال سياسی 312. منصور سروش - فعال سياسی 313. مهندس ولی سروش – فعال سياسی 314. دكتر احمد سعيد – اقتصاددان استاد دانشگاه 315. مهدی سعيدپور - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 316. محمود سعيدزاده - فعال سياسی دانشجويي317. بدری سعيدی - فعال سياسی 318. حسين سکاکی - فعال سياسی 319. کاظم سکاکی - فعال سياسی 320. حسام سلامت - فعال دانشجويی دانشگاه مازندران 321. علی سلطانی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت322. حجت اله سلطانی - فعال دانشجويی دانشگاه لرستان 323. رضا سلطانی - فعال دانشجويی دانشگاه اصفهان 324. عبدالفتاح سلطانی - وکيل دادگستری 325. فاطمه سلمانی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 326. عبدالعظيم سلوکی - فعال سياسی 327. فرزانه سليمانی - فعال عرصه زنان 328. فريبا سليمانی - فعال دانشجويی 329. دکتر منوچهر سماک - پزشك، فعال سياسی 330. مرتضی سميعی - فعال سياسی 331. مازيار سميعی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت332. حاج محمد سوزنی - بازرگان، فعال سياسی 333. محمد سياسی - فعال سياسی 334. سيدمحمد علی سيدنژاد – فعال سياسی 335. محسن سيدين - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 336. خسرو سيف - دبير حزب ملت ايران 337. سيدمحمد سيف زاده - وكيل دادگستری 338. هاله سينکی - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 339. جمشيد شادپور - فعال سياسی 340. مائده شاطرزاده - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 341. محمد شانه چی - بازرگان 342. مهندس حسين شاه اويسی - استاندار کردستان در دولت موقت، فعال سياسی 343. داود شاهچراغی - فعال دانشجويی دانشگاه خواجه نصيرطوسی 344. حسين شاه حسينی - معاون نخست وزيرورييس سازمان تربيت بدنی در دولت موقت 345. مهدی شاه محمدی - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد عباسپور 346. علی شجاع - بازرگان، فعال سياسی 347. عليرضا شجاع - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت348. صولت شجاعيان - فعال دانشجويی دانشگاه اصفهان 349. دکتر عبدالرضا شجيعی - پزشك و فعال سياسی 350. جعفر شرفخانی - فعال سياسی دانشجويي351. مهندس حجت اله شريف – فعال سياسی دانشجويي352. محمد شريفی – فعال سياسی 353. مريم شعبانی - فعال سياسی دانشجويی 354. پژمان شقايقی - روزنامه نگار 355. آرش شكری - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت356. فرزانه شکورزاده - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 357. عباس شكوهمند - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 358. فؤاد شمس - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 359. فرهاد شمسيان – فعال دانشجوئی دانشگاه تهران 360. احمد شهناصری - فرماندار سابق 361. حسن شهيدی - حقوقدان 362. حسين شهيدی زاده - مديرکل سابق کشاورزی 363. دکتر عبدالحسين شيخ - پزشك 364. صابر شيخ لو - فعال دانشجويی دانشگاه همدان 365. مريم شيخی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 366. مهندس محمد شيرازی - فعال سياسی 367. طاهر صادقی – فعال سياسی دانشجويی 368. فاطمه صادقی - فعال عرصه زنان 369. مهوش صالحی - فعال سياسی 370. سهراب صباغپور - اسفراين، فعال سياسی 371. صالح صبوريان - فعال دانشجويی دانشگاه کرمان 372. دکتر عباسعلی صحاقيان - استاد دانشگاه، فعال سياسی 373. يوسف صحفی - حسابرس، فعال سياسی 374. مصطفی صداقت جو - فعال سياسی دانشجويي375. سميرا صدری - فعال سياسی دانشجويي376. مسعود صفاريان - فعال سياسی 377. دكتر لطيف صفری - استاد دانشگاه و فعال سياسی 378. اکبر صفويه - فعال سياسی 379. يحيی صفی آريان - فعال دانشجويی دانشگاه همدان 380. شاهين صفی ياری - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 381. جهانگير صمدزاده - فعال اجتماعی 382. محمد صمدزاده - فعال اجتماعی 383. محمود صوراسرافيل - فعال سياسی 384. مهندس مجيد ضيايی - فعال سياسی 385. بهزاد طاحونی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 386. دکتر حسين طالب زاده - استاد دانشگاه تبريز 387. حسن طالبی - فعال دانشجويی دانشگاه اصفهان 388. ابوالقاسم طاهری - فعال سياسی 389. بهروز طاهری - فعال سياسی دانشجويي390. حسين طاهری - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 391. سعيد طاهری - دبير، فعال سياسی 392. علی طاهری - فعال دانشجويی دانشگاه خواجه نصير طوسی 393. مهشيد طاهری - فعال دانشجويی دانشگاه شهركرد 394. حميد طباطبايی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 395. سعيد طبرسی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 396. سجاد طبسی - فعال دانشجويی دانشگاه کرمان 397. رضا طرازی - فعال كارگری 398. مصطفی طلوعی - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی اصفهان 399. عباس ظاهری - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت400. آرزو عابدينی – فعال سياسی دانشجويي401. حسين عابدينی – فعال سياسی 402. مهدی عاقلتر - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 403. محمد عاملی - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 404. محمدعلی عبادی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 405. دكتر محمود عباديان - فعال سياسی 406. رضا عباسپور - فعال سياسی دانشجويي407. رضا عباسی - فعال سياسی 408. قدرت عباسی - فعال سياسی 409. عباس عبدالرحيمی - فعال سياسی 410. پيمان عبدالملکی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 411. ابراهيم عبداله زاده - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 412. امين عبداللهی – فعال سياسی دانشجويی 413. عرفان عبدی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 414. مهدی عربشاهی - فعال سياسی دانشجويی 415. تقی عرفاتی – فعال سياسی 416. مهندس حسين عزت زاده - فعال سياسی 417. صمد عزيزی - فعال دانشجويی دانشگاه همدان 418. علی عزيزی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 419. قاسم عطايی عظيمی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 420. اکبر عطری - فعال سياسی دانشجويی 421. اسد عظيم زاده - نويسنده و فعال سياسی دانشجويي422. عسگر عظيم زاده - استاد دانشگاه و محقق 423. روح اله عظيمی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 424. مهندس جواد علايی - فعال سياسی دانشجويي425. مهندس محمدباقر علايي- فعال سياسی 426. عقاب علی احمدی – نويسنده، فعال سياسی 427. احمد عليپور - فعال سياسی دانشجويی 428. سيامک عميد - حقوقدان 429. دكتر محمود غالی - استاد دانشگاه 430. دكتر عليرضا غفاری - فعال سياسی 431. ساسان غفاری – فعال سياسی دانشجويی 432. علی فائز پور - فعال سياسی 433. نيما فاضلی - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 434. اسماعيل فاضل پور – معاون سابق وزارت كار در دولت موقت فعال سياسی 435. رضا فاطمی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 436. ناصر فخر سلطانی - فعال سياسی 437. سميه فخيم زاده – فعال دانشجوئی دانشگاه علامه طباطبائی 438. بابک فدوی - فعال دانشجويی دانشگاه زابل 439. اسماعيل فراهانی - فعال سياسی 440. ناصر فربد - رييس ستاد ارتش دولت موقت و فعال سياسی 441. علی فرخی - فعال سياسی دانشجويي442. خليل فردوسی - فعال سياسی 443. دکتر محسن فرشاد - وکيل دادگستری، فعال سياسی 444. مهرداد فروتن - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 445. دکتر ابوالقاسم فروزان – پزشك، فعال سياسی 446. پرستو فروهر – هنرمند، فعال سياسی اجتماعی 447. پرويز فروهر - دبير، فعال سياسی 448. سيمين فروهر - فعال دانشجويی دانشگاه گندی شاپور 449. پيام فضلی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 450. علی فعال - فعال سياسی 451. احمد فلاح – فعال دانشجويی دانشگاه زاهدان 452. قدرت فلاح – فرهنگي، فعال سياسی 453. دكتر فريدون فلاح – پزشك، فعال سياسی 454. يوسف فلاح – فعال سياسی 455. اصغر فنی پور - فعال سياسی 456. بهرام فياضی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 457. دكتر مرتضی فيروزی – روزنامه نگار 458. محمود فيض پور - فعال سياسی 459. ياشار قاجار - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 460. امير قاضی پور - فعال سياسی 461. محمدرضا قائمی - فعال سياسی 462. حسن قديانی - روزنامه نگار، فعال سياسی 463. كريم قربان زاده - فعال اجتماعی 464. دکتر باقر قديری اصلی - رئيس پيشين دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران 465. نصرالله قريشی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 466. امير قلعه ای - فعال دانشجويی دانشگاه اصفهان 467. مهدی قلی زاده - فعال سياسي468. مهندس حسن قوام شهيدی - فعال سياسی 469. ناصر قوامی - فعال سياسی 470. سعيد قهرمانی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 471. رضا قهرمانی – فعال دانشجوئی دانشگاه علم و صنعت 472. ميثم قهوه چيان - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 473. اشکان قيسوندی - فعال دانشجويی دانشگاه زنجان 474. سيدمحمد كاسی پور – فعال سياسي475. علی اكبر كاشانی – فعال سياسی 476. دکتر رضا کاشفی - حقوقدان 477. حميد كاظم زاده – فعال سياسی 478. غلامرضا كاظم زاده – فعال دانشجوئی دانشگاه مشهد 479. علی کاکاوند - فعال دانشجويی دانشگاه خواجه نصير طوسی 480. امير کاويان - روزنامه نگار 481. حسين کتابنويس - فعال سياسی 482. هادی كحال زاده – فعال سياسی دانشجويی 483. هادی كدخدا – فعال دانشجوئی دانشگاه علم و صنعت 484. حنيف كراگری - فعال دانشجويی دانشگاه مازندران 485. شرمين كردستانی - فعال سياسی 486. مهندس ژرژ کريم - فعال سياسی 487. حبيب كريمی - فعال سياسی 488. کامبيز کريمی - فعال دانشجويی دانشگاه زابل 489. مصطفی کريمی - فعال دانشجويی دانشگاه شيراز 490. محمدرضا كسرايی - فعال سياسی 491. پيام کشاورز - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ايران 492. محمدامين كشاورز - فعال سياسی 493. نصراله کشاورز - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 494. امين كفعمی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت495. مهديه کلاهدوز - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 496. يعقوب کلته - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 497. اميد كمالی - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 498. علی کميجانی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 499. ناصر کميليان - بازرگان و فعال سياسی 500. محمد كنگرلو - فعال اجتماعی 501. مازيار كوچ نژاد - حقوقدان 502. مهين کوخازاده - فعال سياسی دانشجويي503. مهران کوشا - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 504. آرين کيا - فعال سياسی اصفهان 505. احسان كياسروش - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت506. علی کيوانلو - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 507. حبيب الله گرامی - فعال اجتماعی 508. محمود گرگين - فعال سياسی 509. مهندس علی اصغر گلسرخی – فعال سياسی 510. اسماعيل گلشنی - فعال سياسی 511. علی گلگزی - فعال اجتماعی 512. فريدون گلگزی - متخصص ساختمان 513. مجيد گل محمدی – فعال دانشجوئی دانشگاه زاهدان 514. دکتر رضا گلنراقی - استاد دانشگاه، فعال سياسی 515. مجتبی گلی - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 516. اميربهادر گودرزی - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 517. دامون گيلانی - فعال سياسی 518. مسعود لطفی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 519. هادی لطفی - فعال سياسی دانشجويي520. نويد لطيفی - فعال دانشجويی دانشگاه همدان 521. حاج اسماعيل لعل محمدی – فعال سياسی 522. معصومه لقمانی – فعال دانشجوئی دانشگاه الزهرا 523. سيدجواد سادات مادرشاهی - فعال سياسی 524. نادر مبارك - فعال سياسی 525. پريوش مبشری - فعال سياسی 526. محمدحسن مجاهد - دبيرکل حزب جامعه مدنی همدان 527. کريم مجرب - فعال سياسی دانشجويي528. محسن مجيدی - فعال اجتماعی 529. محسن مجيدی فر - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 530. مهدی محجوری - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان و بلوچستان 531. رضا محسنی - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد چمران اهواز 532. اصغر محمدراده - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 533. محمد محمدپور - فعال كارگری 534. عادل محمدپور - فعال اجتماعی 535. حسين محمدی – فعال سياسی 536. ميرصادق محمدی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 537. مهدی محمدی - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت 538. مريم محمديان - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 539. نقی محمودی – وكيل دادگستري، فعال سياسي540. محمد محمودی – فعال سياسی 541. تقی محمودی اسکويی - فعال سياسی 542. پويا محموديان - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 543. سيمين مخبر - حقوقدان و فعال سياسی 544. فرزين مخبر - فعال سياسی 545. سعيد مرادی - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ايران 546. حميد مردانی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم 547. مهندس محمود مريم کيش - فعال سياسی 548. محمود مژدهی - فعال سياسی 549. مهندس رضا مستان - فعال سياسی 550. دکتر عبدالحسين مستوفی – رييس انستيتوتحقيقات علمی بيولوژی مولكولی و بيوفيزيك ايران – فعال سياسی 551. پروفسور صادق مسرت - استاد دانشگاه 552. زهرا مسعوديان - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 553. مهدی مسلمی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 554. فضل اله مشايخ - فعال سياسی 555. مهدی مشايخی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 556. متين مشگين - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 557. مهدی مصدق - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 558. حسن مصطفی زاده - فعال اجتماعی 559. حسين مصطفی زاده - فعال اجتماعی 560. رضا مصطفی زاده - فعال اجتماعی 561. مصيب مصفا - فعال دانشجويی دانشگاه هرمزگان 562. رضا مصيبی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 563. حسين مطلوبی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 564. علی مظاهری - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 565. كاوه مظفری - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبائی 566. رشيد مظفری سردشتی - بازرگان و فعال سياسی 567. دكتر رضا مظهری - دكتری اقتصاد و فعال سياسی 568. محمود معتقد - فعال سياسی دانشجويي569. دکتر عبدالحسين معظمی - پزشك، استاد دانشگاه، فعال سياسی 570. مهندس علی اکبر معين فر - وزير نفت دولت موقت 571. مهندس محسن مقدس زاده - فعال سياسی 572. ايمان مقدسيان - فعال دانشجويی دانشگاه علامه طباطبايی 573. مهندس مرتضی مقدم - فعال اجتماعي574. سياوش مقدم - فعال سياسی 575. علی مقيمی اصل - فعال سياسی 576. علی مكارمی - فعال دانشجويی دانشگاه يزد 577. مهدی مکارمی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 578. ابوذر ملك زاده - فعال سياسی 579. دكتر فريدون ملك فرنود - رشت، فعال سياسی 580. منوچهر ملک قاسمی - وکيل دادگستری، فعال سياسی 581. ابوذر ملکی - فعال سياسی 582. صمد ملکی - فعال سياسی 583. عمار ملکی - فعال سياسی 584. دکتر محمد ملکی – استاد دانشگاه (اولين رييس دانشگاه تهران پس از انقلاب)585. اصغر ممبينی - فعال سياسی 586. منظر مميزی - فعال سياسی 587. هرمز مميزی - معاون سابق استانداری در دولت موقت، فعال سياسی 588. مهندس محمد ابراهيم منتصری - فعال سياسی 589. حامد منزه - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان و بلوچستان 590. مهندس حميد منزه - فعال سياسی 591. مسعود منصوری - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد رجائی 592. حسام منصوری - فعال سياسی 593. فاطمه موسوی حكيمی - فعال سياسی 594. مهندس سيدعلی اکبر موسوی خوئينی - نماينده دوره ششم مجلس و دبيركل سازمان ادوار دفتر تحكيم وحدت 595. دكتر يوسف مولايی - استاد دانشگاه و وکيل دادگستری 596. عبداله مومنی - فعال سياسی دانشجويي597. شهاب مومنی - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد چمران اهواز 598. مهندس نظام الدين موحد - معاون پيشين وزارت راه و سازمان برنامه در دولت موقت و فعال سياسی 599. حافظ موسوی - شاعر 600. مهندس علی موسوی - فعال سياسی 601. دکتر سيد حسين موسويان - پزشك، فعال سياسی 602. امير مسعود موگويی - هنرمند 603. دکتر مهدی مويدزاده - استاد دانشگاه، فعال سياسی 604. امير مهجوريان - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد بهشتی 605. دكتر عبدالرضا هوشنگ مهدوی - استاد دانشگاه و مترجم606. استاد محمد مهريار - استاد دانشگاه 607. حميد مهستانی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 608. علی مهری - فعال سياسی 609. حميد ميبيان - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 610. سيدسراج الدين ميردامادی - فعال سياسی دانشجويي611. نعمت الله ميرعظيمی - دبير بازنشسته 612. پويا ميرمحبوب - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 613. ابوالفضل ميرشمس شهشهانی - حقوقدان، فعال سياسی 614. حسن ميرمحمد صادقی - فعال سياسی 615. قدسی ميرمعز - فعال سياسی 616. احمد ميرزايی - فعال دانشجويی دانشگاه اصفهان 617. نويد ميكائليان – فعال دانشجوئی دانشگاه علم و صنعت 618. آکام مينايی - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 619. پروانه ميلانی - فعال سياسی 620. علی مينايی بهزاد - فعال سياسی 621. دکتر علی اصغر مينو - استاد دانشگاه، فعال سياسی 622. افشار نادری - فعال سياسی 623. سيامک نادعلی - فعال دانشجويی دانشگاه لرستان 624. شهامت نارکی - فعال دانشجويی دانشگاه هرمزگان 625. سيد غياث الدين ناصرالسعادتی – فعال سياسی 626. دکتر علی ناظری - فعال سياسی 627. مجتبی نجفی - فعال سياسی دانشجويی 628. سارا ندامت خوان - فعال دانشجويی دانشگاه رازی کرمانشاه 629. نيما نديم - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی اهواز 630. علی اصغر نديمی - فعال سياسی 631. مهندس محسن نراقی - فعال سياسی 632. علی نريمانی - فعال دانشجويی دانشگاه اميرکبير 633. زهره نصراله زاده - فعال سياسی دانشجويی 634. محمدحسن نصيری – فعال سياسی دانشجويی 635. وحيد نعمتيان - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 636. دکتر علی اکبر نقی پور - پزشك، نويسنده، فعال سياسی 637. مهندس بهرام نمازی - فعال سياسی 638. محمد نوربخش - فعال سياسی 639. مسعود نوربخش - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی اصفهان 640. محمدرضا نوربخش - فعال دانشجويی دانشگاه علم و صنعت641. مريم نوربخش ماسوله - روزنامه نگار 642. احمد نورحسينی - فعال دانشجويی دانشگاه تربيت معلم سبزوار 643. جواد نوروزی - فعال دانشجويی دانشگاه سيستان 644. مهندس عليمحمد نوروزی – فعال سياسی 645. نوشين نوع پرست – فعال سياسی دانشجويي646. دکتر مجتبی نيک نژاد - پزشك، فعال سياسی 647. مهندس اصغر نيک نفس - فعال سياسی 648. ابوالفضل نيماوری - فعال سياسی 649. داريوش نيماوری - فعال سياسی 650. دكتر سهيلا وحدتی - فعال عرصه زنان 651. دکتر پرويز ورجاوند - وزير فرهنگ و هنر در دولت موقت، فعال سياسی 652. وحيد وفادار - فعال دانشجويی دانشگاه مشهد 653. مصطفی وفايی - فعال دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی ايران 654. فاطمه وکيليان - فعال دانشجويی دانشگاه الزهرا 655. سروش هاشم پور - فعال دانشجويی دانشگاه شهيد چمران اهواز 656. آرش هاشمی - فعال سياسی دانشجويي657. احسان هاشمی - فعال دانشجويی دانشگاه زابل 658. حميد هاشمی - فعال دانشجويی دانشگاه صنعتی شريف 659. محمد هاشمی - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 660. دكتر نورالدين هاشمی - رشت، پزشك، فعال سياسی 661. بهاره هدايت - فعال دانشجويی دانشکده اقتصاد 662. محمد هدی - رشت، قاضي، فعال سياسی 663. پرويز همايونی - حقوقدان، فعال سياسی 664. عباس همايونی - فعال سياسی 665. هادی هوشنگی - فعال دانشجويی دانشگاه خواجه نصيرطوسی 666. داود يازی - فعال دانشجويی دانشگاه شهرکرد 667. حنيف يزدانی پور - فعال دانشجويی دانشگاه شهرکرد 668. فرزين يزدانی - فعال سياسی 669. مهندس حبيب يکتا - فعال سياسی670. لطف اله يوسف قهاری - فعال سياسی671. سيروان يوسفی - فعال دانشجويی دانشگاه زابل 672. دکتر شکراله يوسفی - استاد دانشگاه، فعال سياسی 673. مجيد يوسفی - فعال سياسی 674. مهران يوسفی - فعال دانشجويی دانشگاه تربت معلم سبزوار