Monday, January 26, 2009

فراخوان شرکت در تحصن دو روزه ‏در اعتراض به موج جدید تخریب خاوران / کمیته جوانان ایرانی در اروپا • کانون 67_آلمان • کمیته دانشجویی_بلژیک


فراخوان شرکت
در تحصن دو روزه ‏در اعتراض به موج جدید تخریب خاوران


مکان:
برلین، خانه‎‏ی رسانه‏ها
(Bundes Pressehaus, Schiffbauerdamm 40, 10117 Berlin)

زمان:
از جمعه 6 فوریه ساعت 9:00 صبح تا شنبه 7 فوریه ساعت 17:00
.............................................................................................


این جا خاوران است. هنوز بوی گوشت سوخته از گورهای بی‏نشان بر می‏خیزد. هنوز دست که روی خاک می‏کشی احساس می‏کنی دستی را که روی سر دیگری است، پایی که در آغوش آن یکی است. سال 67 وقتی خاک نمناک را فقط اندکی با دست کنار می زدند ، حتی پیراهن چهارخانه آن نگاه مغرور را می دیدند. پس از آن هربار که گوشه‏ای از خاک را ویران می‏کردند، صدای خرد شدن مهره‏های گردن آن‏ها در دالان‏های تاریخ می‏پیچید.

خاوران بازمانده ای از یادهای خون چکان مان است. خاوران میراث سال‏ها مبارزه و مقاومت در برابر سرکوب و دژخویی است. خاوران نماد مقاومت 20 ساله خانواده‏هایی است که نمی‏خواستند بخشی از تاریخ جهان به غارت رود و تاریخی وارونه و تقلبی نوشته شود. مقاومت خانواده‏ها جنبشی دادخواهانه است. جنبشی که هرروزه یادآور می‏شود این یک مبارزه جهانی است در کنار تمامی دادخواهان جهان. خاوان سهم آیندگان است تا جهانی را که از آن ارث برده‏اند به قضاوت بنشینند. خاوران هویت یک جنبش است. سند زنده ای از یک مبارزه ی برحق و نابرابر. سند روزهای خون و جنون. خاوران و خاوران‏ها اسناد دادخواهی و رمزگشایی از جنایتِ جنایت‏پیشگان تاریخ است. حفاری خاوران یعنی کشف استخوان و هر استخوان یعنی حضور غایب یک انسان، یک زندگی، یک عشق. خاوران درست مانند دیوار کمون، استادیوم شیلی، میدان مادران مایو، داخایو و آشویتس مکان یاد آرمان خواهی و مقاومت و مبارزه در تاریخ جهان است. خاوران تمام آن آرمانی است که جمهوری مرگ حتی تا به امروز نیز تلاش در دفن و حذف خشونت بار آن دارد.

آنچه امروز در خاوران اتفاق می‏افتد، تازه نیست؛ پروسه‏ی تناوبی نابودی خاک را سال‏هاست حاکمان جنون به پیش می‏برند. بحث اما بر سر تخریب گورهای بی‏نشان نیست. آنچه که اهمیت دارد، ثبت شدن خاوران در حافظه تاریخ است. خاوران باید به‏همان شکلی که بود، باقی بماند. فراموش نکرده‏ایم دست‏های خون آلود جانیان همچنان صندلی‏های قدرت را می‏فشارند، بی‏هراسی از بازگویی حقیقت. بخشی دیگر از آنان اینک رنگ عوض کرده، با نام حقوق بشر پرچم‏های سهم‏خواهانه‏ی خود را برافراشته‏اند. آنان می‏خواهند تا نام جنایت‏پیشه‏گان را و هر هم‏راز و هم‏دست آنان را به بایگانی تاریخ سپارند. آنان می‏خواهند ما از یاد ببریم حذف آرمان خواهی و رادیکالسم سیاسی را که ترجمانش حذف فیزیکی هزاران زندانی سیاسی – عقیدتی بود. کابوس شومی را که با سلاحی از ایدئولوژی مذهبی و طناب و سرب تحقق یافت. و این تمنای پلشت با قاطعیت فتوای دینی بت اعظم شان، چه ساده برای آنان رقم خورد و چه دهشتناک بر ما گذشت.

خاوران الهام بخش مبارزه و آرمان‏خواهی نسل ما‏ست. ما فرزندان خاک خاوران‏ها می‏خواهیم در حافظه‏ی تاریخی جهان دست ببریم. ما می‏خواهیم حافظه‏ی تاریخی جهان را تصحیح و تکمیل کنیم. ما می‏خواهیم آن‏چه را که از حافظه‏ی جهان زدوده‏اند، دوباره به یادش آوریم. ما به جهانی دیگرگونه باور داریم. جهانی که در آن وجدان بیدار بشری، فریاد حقیقت و دادخواهی سر می‏دهد. ما با همراهی تمامی جان های بیدار خواهیم آمد تا سکوتی را که قدرت‏های جهان بر وجدان بشری تحمیل کرده‎اند، بشکنیم.

برآنیم تا در نخستین گام با تحصنی دو روزه در مقابل خانه‎‏ی رسانه‏ها در برلین و با فراخواندن رسانه‏ها به انتشار روایت ناشنیده‏ی ما سکوت تاریخ را بشکنیم. این اما پایان راه نیست. ما می مانیم تا در ادامه‏ی این راه با کمک تمام جنبش‏های پیش‏رو در جهان، وجدان بیدار بشری را به قضاوت آن چه بر ما رفت فراخوانیم. باشد که این بار افکار عمومی جهان قاضی سربلند تاریخ باشد.

کمیته جوانان ایرانی در اروپا
• کانون 67_آلمان
• کمیته دانشجویی_بلژیک
• جوانان آزاد ایرانی_پاریس
• و جمعی از جوانان هم‏قطار

آدرس وبلاگ: http://www.commitee.blogfa.com
شماره‏های تماس در آلمان:

004917629355080
004917621539992

Monday, January 19, 2009

کارزار علیه ویرانی گلزار خاوران : اعتراض کنید


کارزار علیه ویرانی گلزار خاوران : اعتراض کنید


ما از شما مى‌خواهيم كه با استفاده از كليه‌ى اختيارت و امكان‌ت‌تان از ويرانى و نابودى اين گورستان كه سند جنايتى بزرگ است و نماد حافظه‌ى تاريخی مردم ایران، به فوريت پيشگيرى كنيد.

این متن را برای کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل ارسال کنید

عالى جناب ناوانتيم پيلى، كميسر عالى حقوق بشر ملل متحد

با درد و اندوه فراوان آگاه شده‌ايم كه ماموران جمهورى اسلامى در فاصله‌ى ٢٠ تا ٢٧ دى ماه ١٣٨٧ گورهاى فردى و جمعى گلزار خاوران را ويران ساخته‌اند و سپس با ريختن خاك نرم درسطح زمينِ صاف گشته، به درخت كارى در اين تنها گورستان شناخته‌‌شده جان‌باختگان كشتار بزرگ تابستان١٣٦٧ و نيز ديگرانديشانى كه پيش از آن تاريخ به دست آمران و عاملان جمهورى اسلامى كشته‌شده‌اند، برآمده اند.

ما از شما مى‌خواهيم كه با استفاده از كليه‌ى اختيارت و امكان‌ت‌تان از ويرانى و نابودى اين گورستان كه سند جنايتى بزرگ است و نماد حافظه‌ى تاريخی مردم ایران، به فوريت پيشگيرى كنيد.

با احترام
.....

Your Excellency Ms. Navanethem Pillay High Commisssioner of Human Rights at the UN

With deep disbelief and disdain we have become aware that the authorities of the Islamic Republic of Iran have undertaken the destruction of Khavaran Cemetery, the only known site of mass and individual graves of the victims of the Great Massacre of political prisoners in the summer of 1988 and other non- Moslem dissidents executed in Iran through out the Seventies.

I beg your honor to urgently take action demanding the authorities of the Islamic Republic of Iran to immediately stop this barbaric operation.

The destruction of Khavaran is tantamount to the eradication of an important material evidence of a historic crime.

Respectfully,
از طریق ای میل
InfoDesk@ohchr.org
آدرس پستی
Bureau du Haut-Commissariat aux droits de l’homme
Palais Wilson
52 rue des Pâquis
CH-1201 Genève, Suisse

Sunday, January 18, 2009

دهها ایرانی عازم ديدار عزیزانشان، در فرودگاه تهران دستگير و به سلولهاي انفرادي در بند 209 شكنجه گاه مخوف اوين منتقل شدند


دهها تن از اعضاي خانواده هاي ساكنان اشرف

در فرودگاه تهران دستگير شدند

بعد از ظهر جمعه 16 ژانويه 2009 دهها تن از اعضاي خانواده هاي ساكنان شهر اشرف كه عازم ديدار فرزندانشان در عراق بودند، در فرودگاه تهران دستگير شدند. دستگير شدگان كه اكثر آنها مادران 60 تا 80 ساله هستند، توسط دژخيمان اطلاعات آخوندها بشدت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

خانواده هاي دستگير شده به سلولهاي انفرادي در بند 209 شكنجه گاه مخوف اوين منتقل شدند و متعاقبا خانه هاي مسكوني آنان مورد تهاجم و بازرسي نيروهاي سركوبگر قرار گرفت. بسياري از وسايل اين خانه ها را برده و حتي كودكان را نيز با سلاح مورد تهديد قرار دادند.
اسامي شماري از دستگير شدگان بشرح زير است:
- خانم سكينه سليمان زاهد (مادر آقاي حشمت جوادي از ساكنان شهر اشرف) كه به همراه دخترش خانم زهرا جوادي دستگير شد. خانم زاهد پيش از اين سالها زنداني سياسي و در زندان اوين بوده است.
- خانم فردوس محبوبي (مادر آقاي اسدلله مثني). خانم محبوبي نيز پيش از اين زنداني سياسي در زندان اوين بوده است.
- خانم عزت نوري (مادر بزرگ آقاي ناصر خادمي از ساكنان شهر اشرف) و مادر آقاي حميد خادمي كه در سال 1982 بدست دژخيمان رژيم آخوندي به شهادت رسيد.
- خانم فاطمه صادقي (مادر خانم رقيه امير خيزي از ساكنان اشرف) كه به همراه دخترش خانم كبري اميرخيزي دستگير شد. خانواده اميرخيزي كه شماري از اعضاي آن توسط رژيم اعدام شده اند، ازجمله خانواده هاي شناخته شده در تهران هستند.
- خانم و آقاي پوراقبال و پريسا پور اقبال (والدين و خواهر خانم پروانه پوراقبال و آقاي حميد رضا پور اقبال) خانم عزيزه شفيعي نيا (مادر خانم آرزو حيدر زاده از ساكنان اشرف). موسي حيدر زاده پسر خانم شفيعي توسط رژيم آخوندي اعدام شده است
- خانم جميله محمد زاده (مادر آقاي ابراهيم سعيدي)، خانم كبري بادي رودي، آقاي بهرامي و خانم عاطفه بهرامي (مادر و پدر و خواهر آقاي عليرضا بهرامي) و شماري از اعضاي خانواده آقايان وحيد و مهدي رضايي از ساكنان اشرف.
سازمان مجاهدين خلق ايران در آذرماه گذشته اسامي اعضا خانواده هاي 87 تن ديگر از ساكنان شهر اشرف را كه در پي ديدار با فرزندانشان از سوي رژيم آخوندي دستگير وزنداني شده بودند را منتشر كرده و در اختيار مراجع بين المللي قرار داد.

دستگيري و ضرب و شتم مادران و پدران سالخورده مجاهدين نشان ديگري از سبعيت بي حد و حصر رژيم آخوندي و در عين حال نشان وحشت آن از مجاهدين و مقاومت ايران مي باشد.
مقاومت ايران خواستار محكوميت جهاني سركوب وحشيانه خانواده هاي مجاهدين و ساكنان اشرف و دخالت بلادرنگ مراجع بين المللي و سازمانهاي مدافع حقوق بشر براي آزادي خانواده هاي دستگير شده مي باشد.

دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
28دي ماه 1387(17ژانويه 2009)

Thursday, January 15, 2009

اعلام موجودیت " کانون روزنامه نگاران و نویسندگان برای آزادی" / جابر کلیبی - بصیر نصیبی -ساسان دانش


جلسه ­ی پالتاکی و اعلام موجودیت

" کانون روزنامه نگاران و نویسندگان برای آزادی"

جابر کلیبی - بصیر نصیبی - ساسان دانش


روزی نیست که خبر دستگیری، شکنجه و زندان و اعدام¬های رسمی و غیر رسمی و سر به نیست کردن روزنامه نگاران، وبلاگ نویسان، دست¬اندرکاران رسانه¬های گروهی، فعالان سیاسی، فعالان جنبش¬های کارگری، دانشجویان، معلمان، زنان، ملیت ها، اقلیت های مذهبی و ...، توسط رژیم سرکوبگر جمهوری اسلامی ایران، نرسد. شدت ترور و سرکوب و کشتار در ایران چنان ابعاد گسترده¬ای دارد که نمی¬توان آن را به سادگی بیان کرد. رژیم برای جلوگیری از پخش اخبار و مطالب مربوط به جنایت ها و اعمال ضد مردمی خود سانسوری همه جانبه را بر ایران گسترانده است. سانسور در جمهوری اسلامی سانسوری معمولی و کلاسیک که فقط از پخش اخبار، آثار و اندیشه¬های مترقی جلوگیری کند، نیست بلکه هدف آن نابودی منظم فیزیکی دگراندیشان و سرکوب برنامه¬ریزی شده¬ و سیستماتیک جنبش¬های اجتماعی است. بنا بر این مساله¬ی سانسور در ایران یکی از عناصر اساسی حفظ وبقای سلُطه¬ی رژیم جمهوری اسلامی است. از اینرو، مبارزه با سانسور جزء لاینفک و یکی از اشکال دفاع از مبارزات آزادی خواهانه مردمایران است.

از سوی دیگر، ما شاهد نوع دیگری از سانسور در رسانه¬های بین¬المللی نسبت به مبارزاتی که رهایی جامعه از سلطه نظام جمهوری اسلامی را خواستاراند، هستیم.

در مقابل اما، امکانات خبری و دفاعی نیروهای مترقی آنقدر ضعیف است که تناسبی با امواج وسیع و مستمر خفقان وسانسور در جمهوری اسلامی ایران را ندارد. یکی از فاکتورهای بسیار مهم و تعیین کننده در این راستا، پراکندگی و تشتتی است که در میان اپوزیسیون مترقی رژیم جمهوری اسلامی وجود دارد. این پرسش برای همه¬ی کسانی که مخالف نظام دیکتاتوری حاکم بر ایران وجایگزینی نظامی عادلانه و دموکراتیک هستند مطرح است : اپوزیسیونی که قادر نیست خود را، دستکم پیرامون یک ابزار خبر رسانی برای مقابله با دیوار سانسور جمهوری اسلامی سازماندهی کند، چگونه می¬تواند مدعی مبارزه¬ی جدی برای پایان دادن به حیات یک نظام قرون وسطایی باشد؟

ما بر این باوریم که امکانات، نیرو و توان اپوزیسیون مترقی، هم در ایران و هم در خارج از کشور به میزان لازم فراهم است تا در برابر سانسور نظام جمهوری اسلامی برای شکستن دیوار سکوت به اقدامات جدی دست زند.

برای پاسخ به همین مسایل است که برخی از دست¬اندرکاران رسانه¬های گروهی و دیگر فعالان سیاسی و اجتماعی پس از چندین ماه بحث و تبادل نظر در مورد ضرورت و چگونگی ایجاد ساختاری برای مبارزه با اندیشه¬ی سانسور و همچنین مبارزه با سانسور حاکم بر ایران، موجودیت "کانون روزنامه نگاران و نویسندگان برای آزادی" را اعلام می¬کنند.

ما از همه¬ی نیروها و کسانی که علیه سانسور و برای آزادی ایران از دیکتاتوری جمهوری اسلامی مبارزه می¬کنند، دعوت می¬کنیم در جلسه¬ی بحث و تبادل نظر در این زمینه، که به شکل پالتاکی برگزار می¬شود، در هم فکری، همیاری و اتحاد عمل جهت ایجاد و تقویت ابزاری برای افشای جنایات رژیم جمهوری اسلامی و رساندن صدای اعتراض جنبش های اجتماعی وآزادیخواهان ایران به افکار عمومی جهان شرکت فعال نمایند.


ارائه کنندگان بحث: جابر کلیبی - بصیر نصیبی - ساسان دانش
شعر خوانی: ی - صفایی

زمان: 25 ژانویه 2009 ساعت 18 تا 22 به وقت اروپای مرکزی
(30: 20 تا 30 : 24 به وقت ایران)

موضوع:
ضرورت ایجاد "کانون روزنامه نگاران و نویسندگان برای آزادی"
در سایه¬ی مبارزات زنان، کارگران، دانشجویان، معلمان و ...، در عرصه¬های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و هنری در ایران.



کانون روزنامه نگاران و نویسندگان برای آزادی
کانون سینمای آزاد
جابر کلیبی - بصیر نصیبی - ساسان دانش
cinem-ye-azad@t-online.de

Sunday, January 11, 2009

ارزیابی نتایج سیاسی، اجتماعی و تاریخی دولت بختیار/ کنفرانس دانشگاهی به مناسبت سی امین سال انقلاب ١٣٥٧ در ایران






ارزیابی نتایج سیاسی، اجتماعی و تاریخی دولت بختیار

به عنوان آخرین تلاش برای احیای مشروطه در ایران



کنفرانس دانشگاهی
به مناسبت سی امین سال انقلاب ١٣٥٧ در ایران



٢٤-٢٣ اسفند ماه ١٣٨٧ (١٤-١٣ ماه مارس ٢٠٠٩)
دانشگاه نورت ایسترن ایلینوی - شیکاگو



The Legacy of Bakhtiar's Premiership
as the Last Attempt at Constitutional Government in Iran: a Retrospective Reflection after 30 Years


An Academic Conference in Persian on the Occasion
of the 30th
Anniversary of Iranian Revolution of 1979

March 13-14, 2009
Northeastern Illinois University
5500 N. St. Louis Ave. Chicago, IL 60625
For More Information, Please Contact hakbari@neiu.edu

Telephone: 773-442-6162

Tuesday, January 06, 2009

فراخوان انجمن جهانی زرتشتیان

www.w-zc.com

The World Zoroastrians Council

Conseil Mondial Zoroastriens

راه در جهان يکي است و آن راه راستي است

برای گسترش اندیشه های والای زرتشت ابرمرد ایرانی، که بخش بزرگی از فرهنگ کهن ایرانی از آن هستی یافته است، انجمن جهانی زرتشتیان در روز22 فوریه 2008 ترسایی در فرانسه بنیاد گرفت ، وکارهای قانونی آن پایان یافت، و در روزنامه ی رسمی کشور فرانسه در ماه مارس 2008 با شماره 1737 برای آگاهی همگان به چاپ رسید.

بنیاد گذاران این انجمن از همه ی فرزانگانی که به ایران زمین ،فرهنگ کهن ایرانی و آیین بهی، مهر می ورزند، فراخوانی می کند که در این کار بزرگ، که همانا گسترش هرچه بیشتر اندیشه های انسانی زرتشت می باشد، با این انجمن همیاری وهمکاری کنند، تا این انجمن جهانی بتواند همان گونه که شایسته ی نام آن می باشد، همگان و به ویژه جوانان پارسی زبانی را که به آیین نیاکان خویش دلبستگی دارند وشناسه ی خود را در آن جستجو می کنند، با اندیشه های زرتشت و فرهنگ والای ایران زمین آشنا نماید.

آرمانهای انجمن جهانی زرتشتیان:

* پژوهش و شناخت ارزش های فرهنگ کهن ایران زمین و اندیشه های فرزانی زرتشت.
* گسترش آگاهی مردم جهان، از فرهنگ خرد گرای ایران و آموزش ها و جهان بینی زرتشت.
* هم آهنگی کوشش های گوناگون دوستداران فرهنگ ایران واندیشه های زرتشت در جهان.

هموندی برای همگان رایگان می باشد.

مدیر انجمن جهانی زرتشتیان

فرامرز دادرس

شماره نمابر انجمن در فر انسه
33-(0) 8 26 70 94 37
Fax en France

شماره نمابر انجمن در آمریکا
1- 831-603-2896
Fax in USA

E-mail: contact@w-zc.com

دانشجویان بازداشتی را آزاد کنید و پیگرد قضایی دانشجویان دانشگاه شیرازرا متوقف کنید


دانشجویان بازداشتی را آزاد کنید!
پیگرد قضایی دانشجویان دانشگاه شیرازرا متوقف کنید!

کمپین بین المللی حقوق بشر

چهار دانشجوی دانشگاه شیراز به نامهای عبدالجلیل رضایی، کاظم رضایی، محسن زرین کمر و لقمان قدیری گل تپه پس از احضار به اداره اطلاعات شیراز، در روز شنبه چهاردهم دی ماه بازداشت شدند. به خانواده این دانشجویان از طریق اداره اطلاعات شیراز تلفنی اطلاع داده شد که هنوز برای دانشجویان پرونده ای تشکیل نشده و آنها تا پایان تحقیقات در بازداشت خواهند بود. خانواده دانشجویان از محل نگهداری فرزندانشان بی اطلاع هستند.

هادی قائمی؛ سخنگوی کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت:
“این اصلا قابل پذیرفتن نیست که دانشجویان بخاطر تجمع مسالمت آمیز که حق تضمین شده بین المللی آنهاست سرکوب وبازداشت شوند.” قائمی اضافه کرد ” زندگی و شرایط تحصیلی این دانشجویان با این بازداشتهایی که منشاء سیاسی دارند به هم ریخته شده است. در حالیکه دانشجویان باید از آرامش برخوردار باشند، بویژه در این روزها که برای امتحانات پایان ترم آماده می شوند و نیاز به فضایی آرام دارند.”
کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران در تاریخ ۱۵ آذرماه گزارشی منتشر کرد مبنی بر تهدیدهایی که دانشجویان برای برگزاری روز دانشجو با آن مواجه هستند. در دانشگاه شیراز، در تاریخ ۱۶ آذرماه دو مراسم برگزارشد. مراسم اصلی، توسط بسیج دانشجویی که از طرف مسئولین دانشگاه حمایت می شدند، برگزار شد. دانشجویان مستقل نیز تجمع کوچکی در این روز برگزار کردند و اعلام کردند که تریبون آزاد برای بیان دیدگاهها در باره روز دانشجو در روز ۱۸ آذرماه برگزار خواهد شد. روز بعد از اعلام این برنامه، ده نفر از دانشجویان توسط حراست احضار شدند و آنها را برای لغو تریبون آزاد تحت فشار گذاشتند و اعلام کردند که اگر تریبون آزاد برگزار شود با آنها با شدت برخورد خواهد شد.

یکی از دانشجویانی که احضار شده بود به کمپین بین المللی حقوق بشر گفت که قبل از برگزاری تجمع درروز ۱۸ آذر، انتظامات دانشگاه با حمله به برگزار کنندگان تلاش می کرد که بلندگوها را جمع کند. دانشجویان مقاومت کردند و با اینکه یکی از دانشجویان توسط نیروهای انتظامی مورد ضرب و شتم قرار گرفت، تجمع با حضور ۲۵۰۰ دانشجو برگزار شد. این دانشجو تاکید کرد که
“بعدها، طبق منابع موثق معلوم شد که رئیس دانشگاه دستور این حمله به دانشجویان را صادر کرده بود.
بدنبال تجمع روز ۱۸ اذر و در طول سه هفته گذشته، ۳۷ دانشجو به کمیته انظباطی احضار شدند و به همه آنها اتهام شرکت در تجمع در روزهای ۱۶ و ۱۸ آذرماه تفهیم شد. ۱۷ نفر از این دانشجویان تاکنون حکم کمیته انضباطی دریافت کرده اند که اتهام آنها در این احکام به “ایجاد بلوا و آشوب” و “توهین به شعائر ملی و اسلامی و تبلیغ علیه نظام” تغییر داده شده است. همچنین در حالیکه هنوز ۲۰ نفر از دانشجویان احضار شده منتظر دریافت احکام از کمیته انضباطی هستند، ۱۷ نفری که احکام دریافت کرده اند مجموعا ۲۷ ترم از تحصیل محروم شده اند. چهار دانشجوی بازداشت شده نیز قبل از احضار به اداره اطلاعات شیراز، هر کدام دو ترم محرومیت از تحصیل دریافت کرده بودند.

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از مقامات ایران خواست که الزامات ملی و بین المللی خود را در حفاظت از آزادی علمی رعایت کند و فورا دانشجویان بازداشتی را آزاد و پیگرد قضایی آنها را متوقف کند. این کمپین همچنین از مسئولین دانشگاه شیراز خواست که همه احکام انضباطی دانشجویان را که مرتبط با تجمع مسالمت آمیز آنها بوده، لغو کرده و شرایطی فراهم کنند که دانشجویان از حقوق اولیه خود از جمله حق تجمع، آزادی تشکل و آزادی بیان برخوردار شوند.

اسامی بیست و نه نفر از دانشجویان احضار شده به کمیته انضباطی دانشگاه شیراز:

۱- محسن زرین کمر (دو ترم تعلیق از تحصیل و بازداشت شده توسط اداره اطلاعات شیراز)
۲- اکبر حسن پور( دو ترم تعلیق از تحصیل)
۳- لقمان قدیری گل تپه (دو ترم تعلیق از تحصیل و بازداشت شده توسط اداره اطلاعات شیراز)
۴- افشین هوشنگ (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۵- آلما رنجبر (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۶- امین کریمی (یک ترم تعلیق از تحصیل)
۷- آرمین برازش (یک ترم تعلیق از تحصیل)
۸- امین درستی (توبیخ کتبی و درج در پرونده)
۹- کاظم رضایی (دو ترم تعلیق از تحصیل و بازداشت شده توسط اداره اطلاعات شیراز)
۱۰- سعید خلغتبری (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۱۱- عبدالجلیل رضایی (دو ترم تعلیق از تحصیل و بازداشت شده توسط اداره اطلاعات شیراز)
۱۲- آرش روستایی (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۱۳- هادی الم لی (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۱۴- حمدالله نامجو (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۱۵- نوید غفاری (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۱۶- حامد معصومی (دو ترم تعلیق از تحصیل)
۱۷-دلبر برخوردار
۱۸- روح الله قاسمی
۱۹- اسماعیل جلیل وند
۲۰- یونس میرحسینی
۲۱- احسان هاشمی
۲۲- نسیم دالوند
۲۳- ندا اسکندری
۲۴- محدثه محوی شیرازی
۲۵- فاطمه آقایی
۲۶- اسماعیل معدنچی
۲۷- کامران محمدی
۲۸- همت جهانشاهی
۲۹- محمد امین کریمی

Monday, January 05, 2009

petition ما بسته شدن دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در تهران را شدیدا محکوم می کنیم



ما بسته شدن دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در تهران را
شدیدا محکوم می کنیم!



تذکر : اگر چنانچه می خواهید این دادنامه را امضا کنید، باید حتما نام و نام خانوادگی خود را کامل بنویسید و از نوشتن نام های مستعار و مخفی کاری خود داری کنید. این دسته از امضا ها از سیاهه پاک خواهند شد.
این دادنامه به زبان های پارسی، انگلیسی، فرانسوی،هلندی، ترکی، آلمانی، اسپانیولی، ایتالیایی، سوئدی، عربی، روسی و آذری نوشته شده است. هر هفته تا بازگشایی دوباره دفتر کانون مدافعان حقوق بشر، امضا های جمع آوری شده برای ارگان های زیر ارسال خواهد شد:
سازمان ملل متحد / سازمان عفو بین الملل / رئیس پارلمان اروپا / رئیس حقوق بشر در پارلمان اروپا / برای یکایک نمایندگان پارلمان اروپا / برای تمام کسانی که جایزه صلح نوبل گرفته اند / برای تمام احزاب اپوزیسیون و دموکرات ایران در تبعید/ برای کانون نویسندگان ایران / برای رسانه های همگانی شناخته شده و معتبر جهان

امسال مردم در سراسر گیتی شصتمین سال انتشار بیانیه جهانی حقوق بشر را به عنوان عالیترین دستاورد بشری، جشن می گیرند.
کانون مدافعان حقوق بشر در ایران نیز تصمیم گرفت تا همزمان و پا به پای نهاد های بین المللی، این روز را ارج نهد.
اما در ایران، گفتن از حقوق بشر جرم و دفاع از آن با مجازات روبروست. تلاشگران و پشتیبانان حقوق بشر، زندانی، شکنجه و برخی ناپدید می شوند.
در بیانیه "سازمان جهانی مبارزه با شکنجه" و "فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر" خبر این گونه آمده است:
« روز ۲۱ دسامبر ۲۰۰۸، دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در تهران، تنها سازمان غیردولتی مستقل در زمینه حقوق بشر در داخل ایران که یکی از اعضای فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر نیز به شمار می رود، به شکلی وحشیانه و زورگویانه و بدون صدور هیچ گونه حکمی از سوی قاضی پلمب شد... »
مگر در منشور جهانی چه نوشته شده است؟
آیا نباید در قرن ۲۱ از آزادی بیان، قلم، ادیان و مرام و حق تشکیل سندیکاها و از آزادی رسانه های همگانی و آزادی احزاب و برابری زنان و مردان و آزادی گویش، دانش، پژوهش و نمایش و هنر حرفی زده و دفاع کرد ؟
خانم شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، و چند تن از وکلای پایبند به حقوق بشر، دفتری را در تهران دایر کرده اند. این دفتر با پولی که خانم عبادی به عنوان جایزه صلح نوبل در سال ۲۰۰۳ به دست آورد، خریداری شده است.
مگر کانون مدافعان حقوق بشر چه کار می کند که مورد قهر و غضب دولت ایران قرار گرفته است؟
این بنیاد دارای سه هدف بزرگ و انسانی است که در اساسنامه و همچنین در نامه اعتراضیه آنان به بسته شدن دفتر خود، آمده است:

« کانون مدافعان حقوق بشر طبق اساسنامه خود سه وظیفه اصلی بر عهده دارد،
۱ ـ دفاع رایگان از متهمان عقیدتی و سیاسی،
۲ ـ حمایت از خانواده های زندانیان سیاسی و عقیدتی،
۳ ـ گزارش دهی منظم و مستمر در موارد نقض حقوق بشر در ایران.
از آنجایی که در دو سال اخیر به هیچ یک از گزارشگران ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد جهت ورود به ایران ویزا داده نشده بود، بسیاری از سازمان های بین المللی به گزارش های این کانون استناد می کردند، از جمله بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد در گزارشی که به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دسامبر ۲۰۰۸ ارائه کرد و منجر به صدور قطعنامه علیه دولت جمهوری اسلامی ایران شد نیز به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر استناد شده بود. »

مسئولیت بسته شدن دفتر کانون مدافعان حقوق بشر و هر گونه ناروایی به تلاشگران و مدافعان حقوق بشر متوجه حکومت اسلامی است. ما خواهان بازگشایی بی قید و شرط این دفتر و مصونیت کلیه افراد آن از هرگونه پیگرد و برخوردهای ایذایی هستیم.

ما امضا کنندگان زیر، چه فردی و چه حزبی، گروهی، سازمانی پشتیبانی کامل خود را از فعالین کانون مدافعان حقوق بشر در ایران اعلام نموده و اذیت و آزار آنان، به ویژه خانم شیرین عبادی را به شدت محکوم نموده و این عمل دولت ایران را که از امضاء کنندگان کنوانسیون های جهانی سازمان ملل است، کاری بسیار ناشایست و زشت و غیر انسانی می دانیم.
از مسئولین دولت ایران که دستور بسته شدن دفتر کانون مدافعان حقوق بشر را صادر کرده اند، مصرانه می خواهیم تا هر چه زودتر اجازه بازگشایی دفتر را داده و پلمب درب آن را بردارند.


تهیه شده توسط :

الف ـ سازمان ها


بنیاد عبدالرحمان برومند
سازمان عفو بین الملل ـ بلژیک
فدراسیون ایرانیان اروپا ـ اروپرس
فدراسیون جهانی حقوق بشر
لیگ حقوق بشر در ایران

ب ـ شخصیت ها

1.آراز م. فنی، سرپرست جامعه ی دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران (سوئد)، همآهنگ کننده ی اتحادیه ی سراسری ایرانیان در سوئد
2.آریان پور امیر هوشنگ، نویسنده و پژوهشگر ـ آمریکا
3.آشوری داریوش، نویسنده، پژوهشگر در قلمروهای علوم سیاسی، جامعه شناسی، نقد ادبی، فلسفه و زبان شناسی ـ فرانسه
4.اردوخانی ابوالفضل، نویسنده ـ بلژیک
5.امجدی نسترن، تلاشگر جنبش زنان و حقوق بشری ـ آلمان
6.ایجادی جلال، استاد دانشگاه و عضو حزب سبزهای فرانسه
7.اوحدی سعید، سوئد
8.بکارت فیلیپ، فیلسوف و از جامعه جمهوری خواهان و لائیک ـ بلژیک
9.بیضایی نیلوفر، نمایشنامه نویس و کارگردان تئاتر ـ آلمان ( برلین )
10.پارسی پور شهر نوش، نویسنده و زندانی سیاسی سابق ـ آمریکا
11.پور نقوی علی، سردبیر نشریه کار ـ آنلاین ـ هلند
12.پوئی سان ژان، استاد ممتاز و برگزیده دانشگاه آزاد بروکسل ـ بلژیک
13.تقی پور معصومه، کارگردان، بازیگر، شاعر و پژوهشگر ـ سوئد
14.چوبینه بهرام، نویسنده ـ آلمان
15.درویش پورمهرداد، جامعه شناس و استاد دانشگاه استکهلم ـ سوئد
16.دقتی رضا، خبرنگار فتوگراف، رئیس و بنیان گذار انجمن آئینه ـ فرانسه
17.شمس حائری هادی، تلاشگر حقوق بشر
18.عاقلی زاده عباس، جمهوری خواه و تلاشگر حقوق بشر ـ آلمان
19.عبقری شهلا، استاد دانشگاه ـ آمریکا
20.عبقری سیاوش، استاد دانشگاه ـ آمریکا
21.علامه‌ زاده رضا، نویسنده و سینماگر ـ هلند
22.فرانک امیل از مسئولان سازمان عفو بین الملل ـ بلژیک
23.فنجان تورال از حزب سبزهای بلژیک
24.فیضی شهاب، فعال حقوق بشر ـ استکهلم (سوئد)
25.قاسمی اختر، خبرنگار و عکاس ـ آلمان
26.کورنل دیدیه، نماینده حزب سبزهای بلژیک ( اکولو ) در شورای مرکزی حزب سبزهای اروپا
27.گرتس نادیا، دبیر دبیرستان های بروکسل، از بنیانگذاران اروپرس و از تلاشگران جامعه جمهوری خواهان و لائیک ـ بلژیک
28.گوبن ایلیان، استاد ممتاز و برگزیده دانشگاه آزاد بروکسل ـ بلژیک
29.گیل آوائی، مسئول بخش حقوق بشر فدراسیون اروپرس ـ شاعر و نویسنده در تبعید ـ هلند
30.لاهیجی سید عبدالکریم، رئیس لیگ حقوق بشر در ایران ـ فرانسه
31.ماممد اُ وا، رئیس حزب سبزهای جمهوری آذربایجان
32.محسنی پروین، تلاش گر در راه برابری زنان و مردان، نایب رئیس فدراسیون اروپرس ـ بلژیک
33.میرستاری انور، رئیس فدراسیون اروپرس و عضو حزب سبزهای اروپا
34.ناجی نیما، تلاشگر حقوق بشر ـ سوئد
35 .نايب هاشم حسن، مدافع حقوق بشر – اتریش



Thursday, January 01, 2009

بیانيه 500 امضایی در ارتباط با یک بام و دو هوای "کميسيون ماده 10 قانون احزاب" و وزارت کشور... و در اعتراض به پلمب دفتر کانون مدافعان حقوق بشر



بیانيه بيش از 500 تن
از فعالان جامعه مدنی و جنبش زنان
.....................
در ارتباط با
یک بام و دو هوای "کميسيون ماده 10 قانون احزاب" و وزارت کشور
و در اعتراض
به پلمب دفتر کانون مدافعان حقوق بشر

دفتر کانون مدافعان حقوق بشر، روز يکشنبه اول دی ماه 1387توسط نيروهای انتظامی و امنيتی بدون ارائه حکم قضايی پلمپ شد. اين کانون از سال 1379 شروع به کار کرده و درخواست خود را مبنی براخذ مجوز به کميسيون ماده 10 قانون احزاب ارائه داده بود. اماعليرغم قبول درخواست تاسيس کانون مذکورازسوی کميسيون مربوطه از آن تاريخ تا کنون وزارت کشور به بهانه های گوناگون ازصدور مجوز خودداری کرده است . کانون مدافعان حقوق بشر به ثبت جهانی نيز رسيده و عضو رسمی فدراسيون بين المللی جوامع حقوق بشر است که 190 کشور جهان عضو آن هستند.


رياست کانون مدافعان به عهده شيرين عبادی برنده جايزه صلح نوبل است. هزينه خريد محل اين دفتر با قسمتی از جايزه صلح نوبل که در سال 2003به شيرين عبادی تعلق گرفته بود، تامين شده و در اختياراين نهادمردمی قرار گرفته بود. کانون مدافعان حقوق بشر طبق اساسنامه خود سه وظيفه اصلی بر عهده دارد، «دفاع رايگان از متهمان عقيدتی و سياسی»، «حمايت از خانواده های زندانيان سياسی و عقيدتی» و «گزارش دهی منظم و مستمر در موارد نقض حقوق بشر در ايران» به افکارعمومی درسطح ملی و بين المللی.

قرار بود روز يکشنبه به مناسبت شصتمين سالگرد تصويب اعلاميه جهانی حقوق بشر، در دفتر کانون مدافعان حقوق بشر مراسم جشنی برگزار شود. اما به دليل هجوم نيروهای امنيتی و انتظامی و پلمب شدن دفترکانون بدون ارائه هيچ حکمی از سوی ماموران ، اين مراسم برگزار نشد.

مروری بر فعاليت های اين کانون و نقشی که درحمايت ودفاع ازفعالان حقوق بشر و حقوق زنان در ايران داشته است ، اهميت اين نهاد مردمی را بر يکايک مدافعان آزادی و برابری خواهی روشن می سازد.سکوت هريک از مدافعين برابری و آزادی درمقابل اين اقدام غيرقانونی موجب ادامه اينگونه اعمال سرکوبگرانه خواهدشد.

اينک ما امضا کنندگان اين بيانيه خواستار لغو هرچه سريعتر پلمب اين دفتر وخواستار ادامه فعاليت های انسان دوستانه و حق طلبانه کانون مدافعان حقوق بشر هستيم و معتقديم که بستن دفترکانون مدافعان حقوق بشر، بستن راه حق خواهی نيست. صدای ملت ها ، قدرتمندتراز صدای حکومت هاست .

اسامی امضاء کنندگان
به ترتيب حروف الفبا (با نام کوچک):

آتيه يوسفی / آذر معصوم خانی / آذرخش صادق / آذرخش صادق زاده / آرارات راطوسيان / آراز فنی / آرخش صادق زاده / آرزو حسينی / آرش آبادپورکمانگير / آرش دکلان / آرش نصير اقبالی / آزاد حاجی آقايی / آزاد فوادی / آزاده اميری / آزاده خسروشاهی / آزاده فرامرزيها / آزاده کيان / آزيتا رضوا / آزيتا شرف جهان / آسو صلح / آسيه امينی / آمنه خاتون فهيمی / آوا نوايی / آوات باريکيان / آينده آزاد / ابراهيم نبوی / ابوالفضل عابدينی / احترام شادفر / احمد پورمندی / احمد سعيد شيخی / احمد نجاتی / اخترقاسمی / ارژنگ نجاريان / ارسلان ضيايی / اسعد باقری / اسفنديار آبان / اسفنديار بهارمس / اصغر برزو / افتخار حسينی / اکرم پرنيا / اکرم خير خواه / اکرم مصباح / الهام بنايی / الهام قيطانچی / الهه امانی / الهه صدری / اميد بيگ زاده / اميد کلانتری / اميد کوهی / اميد معماريان / امير نيلو / امير يعقوبعلی / اميرحسن چهل تن / اميررشيدی / انسيه بنده مقدم / اوين فرجی / ايرج کريمی / ايمان پاک نهاد / بابک احمدی / بابک خداياری / باربد گلشيری / بلال مرادويسی / بنفشه حجازی / بهاره علوی / بهاره ميرزاحسين / بهاره هدايت / بهجت مهراس / بهرام شفيع / بهزاد مهرداد / بهمن احمدی امويی / بهناز شکاريار / بهناز فرمانبر / بيان محمودی / بيژن بيجاری / بيژن پريزاده / بيژن پيرزاده / بيژن مشاور / پرتو نوری علاء / پرستو اللهياری / پرناز عظيما / پريناز محمدی / پروانه آل بويه / پروانه حاجی / پروانه حيدری / پروانه سمانی / پروين اردلان / پروين ذبيحی / پروين ضرابی / پروين فهيمی / پريسا روشنفکر / پريسا کريمی / پريسااحمديان / پريوش نوروز / پريوش نوروز / پوران فرخزاد / پونه پورايرانی / پيام روشنفکر / پيمان روشن ضمير / پيمان ملازد / پيمان ملازم / تارا عظيما / تارا نجد احمدی / ترانه بنی يعقوب / تقی رحمانی / ثريا عزيز پناه / ثريا يوسفی / جعفر پناهی / جلال جلالی زاده / جلوه جواهری / جمشيد اسدی / جواد صفوی / جواد موسوی خوزستانی / جهان عصمتی / حالد محمد زاده / حسن جعفری / حسن رحيمی بيات / حسن نايب هاشم / حسين خسروی مقدم / حسين قاضيان / حشمت خسروی / حميد حميدی / حميد رضا مسببيان / حميده نظامی / حوری اعتصام / خديجه مقدم / خورشيد عابدين / داريوش آشوری / داريوش مرادی / دانش باقر پور / دکتر هوشنگ سبحانی / دکترمحمد علی توفيقی / دلارام علی / راحله بکتاش / راحله حسينی / راحله عسگری زاده / راضيه شعبانی / رخشان بنی اعتماد / رخشان خانی / رزا آژيری / رزا قراچورلو / رزيتا شرف جهان / رضا تاجيک / رضا چراندابی / رضا خندان / رضا عزيزی نژاد / رضا عليجانی / رضا فانی يزدی / رضوان مقدم / روجا بندری / روح انگيز کراچی / روحی افسر / روزبه ميرچرخچيان / روفيا رمضانعلی / رويا آراسته / رويا رونق / رويا صحرايی / رويا تاشکينی / رويا صميعی / رويا پندار / زارا امجديان / زهرا پيشگاهی فرد / زهرا مينويی / زهراجانی پور / زهره ارزنی / زهره اسد پور / زهره پهلوانی / زهره تنکابنی / زهره طراوتی / زهره کريم نيا / زهره مظلومی / زيبا لاهيجی / ژاله لکنر گوهری / ژيلا بنی يعقوب / ژيلا موحد شريعت پناهی / ژينا جاويدنيا / ژينا مدرسی گرجی / سارا اسمی زاده / سارا لقمانی / سامان رسول پور / سامان شاه محمدی / ساناز الله بداشتی / ستاره فرخ نيا / ستاره محمدی / ستاره هاشمی / سحر صنيعی / سحر مفخم / سحرروان / سرور شهبازی / سعيد رضوی / سعيد زارعيان / سعيد موسوی / سعيد شروينی / سعيد صحرايی / سعيد عبدی / سعيد فلاح زاده / سعيده حسين پور / سعيده محمدی / سلماز مقدم / سلماز بيگدل / سليمان محمدی / سمانه عابدينی / سميرا آل عباس / سميرا کلهر / سميه رشيدی / سودابه فرخ نيا / سوسن شعبانی / سوسن طماسبی / سوسن کشانی / سونيا غفاری / سهيلا شقفی / سهيلا منوچهری / سهيلا وحدتی / سهيلاستاری / سيامک فريد / سيامک مقدم / سياوش حيدری / سيدسراج الدين ميردامادی / سيروس حاجی / سيروس کشانی / سيما صاحبی / سيمين بهبهانی / سيمين کريمی / سيمين وخشو پور / شادی حامدی آزاد / شادی صدر / شاهو نادری محبوبه کرمی / شاهو ندوی / شقايق درخشان / شليرمامندی / شهاب الدين شيخی / شهراد شهوند / شهرزاد باقری / شهرزاد باقری / شهرزاد وکيل زاده / شهره موحدی / شهريار مندنی پور / شهلا اعزازی / شهلا فرجاد / شهلا فروزانفر / شهلا کريم الدينی / شهلا لاهيجی / شهلا محسنی / شهين محمدی / شيدا اقدس زاد / شيرين فاميلی / شيرين مومنی / شيرين موسوی / شيوا بديهی نژاد / شيوا نظر آهاری / صادق شيردل / صبری نجفی / صدف عدل گستر / صديقه جعفری / صديقه دبستانی / صديقه مصائبی / صديقه مقدم / صلاح الدين خديو / طلعت تقی نيا / عادل بيابانگردجوان / عباس حکيم زاده / عباس علی فتاح / عباس مخبر / عباس معروفی / عبدالله سهرابی / عبدالله مومنی / عزت الله تربتی / عسل پريزاده / عسل پيرزاده / عفت ماهباز / علی افشاری / علی اکبر خسروشاهی / علی اکبر غريبيان / علی پورنقدی / علی پورنقوی / علی صمد / علی طايفی / علی عبدی / علی گوشه / علی مختاری / علی معظمی / علی مهراس / علی نادری / علی واعظی پور / غلام حبيبی / غلام حسين رئيسی / غلامرضا زنگنه / فاخته زمانی / فاروق سامانی / فاطمه خانی / فاطمه شهبازی / فاطمه فرهنگ خواه / فاطمه گوارايی / فاطمه مسجدی / فاطمه مقدم / فايزه مدرس گرجی / فخری نامی / فراست ناصری / فرانک فريد / فرح خليلی نژاد / فرح طاهری / فرخ نگهدار / فرخنده احتسابيان / فرخنده جبارزادگان / فرزاد طلوعی / فرزانه طاهری / فرزانه عظيمی / فرزانه محجوب / فرزانه نبی اللهی / فرزاه طاهری / فرشته فراهانی / فرنازکمالی / فرنوش تهرانی / فروغ سميع نيا / فروغ مراديان / فرهاد داودی / فريبا اختری / فريبا شويدی / فريده حاجی / فريده رستمی / فريده غائب / فرين حسين روحانيان / فوزيه خضری / فهيمه خضرحيدری / قاضی ربيجاوی / قدسی سرمست / قمری احمدی / کاظم علمداری / کاوه رضائی شيراز / کاوه قاسمی کرمانشاهی / کاوه مظفری / کريم باقری فرد / کريم پورحمزاوی / کورش غفاری / کيوان صميمی / کيوان رفيعی / کيواندخت قهاری / کاوه رضائی شيراز / کبری کريمی / گزجی مرزبان / گيتی پورفاضل / گينی خيرخواه / لوا زند / ليلا انصاری / ليلا صحت / ليلا مجتهدی / ليلی بهبهانی / ليلی فرهادپور / مجيدنفيسی / محبوبه حسين زاده / محبوبه عباسقلی زاده / محبوبه کرمی / محبوبه محبی / محترم حبيبی / محمد جم / محسن اسدالهی / محسن مالجو / محمد اعظمی / مهرداد درويش پور / محمد باقرزاده / محمد برقعی / محمد خشنود / محمد درويش پور / محمد شوراب / محمد غزنويان / محمد مصطفايی / محمد وحيد تکوک / محمدعلی عمويی / محمدبرزنجه / محمدرضا باطنی / محمدرضا رضوی / محمدرضا عطايی / محمدرضا نيکفر / محمدعلی اکبرنيا / محمدکاظم انصاری / محمود سعيدزاده / محمودرضا مقدم شاد / محمودسعيدزاده / مراد مرادی / مرتضی صفوی / مرمی مجد / مريم آقا گل / مريم احمدی / مريم بختياری / مريم حبيبی / مريم حسين خواه / مريم خدارحمی / مريم رضايی / مريم زندی / مريم صالحی / مريم عظيمی / مريم قنبری / مريم مالک / مريم مجد / مريم منتظر / مريم يوسفی / مزدک ليما کشی / مژده دقيقی / مسعود بهنود / مسعود فتحی / مسعود کرمی / مسعوده مشايخ / معصومه تقی پور / معصومه لقمانی / معصومه ناصری / مليحه محمدی / منصور کوشان / منصوره خسروشاهی / منصوره شجاعی / منصوره مسعودی / منوچهر حاجی / منوچهر فاضل / منيره حاجی / منيره کاظمی / مهدی جامی / مهدی زمانی / مهدی عبدالله زاده / مهرداد حمزه لو / مهردادمشايخی / مهرنوش اعتمادی / مهرنوش زنوزی / مهزاد حمزه لو / مهين خديوی / مهين فهيمی / ميترا رضايی / ميلاد عسکری / مينا زندی / مينو کيامان / نادر حاجی محسن / نارين محمدی / الناز بابايی / نازلی فرخی / نازنی فرزانجو / نازنين افشين جم / نازنين فرزانجو / ناصر پويافر / ناصر زراعتی / ناصر مرگاتی / ناهيد توسلی / ناهيد جعفری / ناهيد خيرابی / ناهيد کشاورز / ناهيد ميرحاج / ندا گرجی / نرگس بختياری / نرمين زمانی / نريمان رحيمی / نسرين افضلی / نسرين الماسی / نسرين حميدی / نسرين ستوده / نسرين فرهومند / نسرين ملکی / نسيم تنها / نسيم خسروی مقدم / نسيم سرابندی / نشميل احمد پور / نصرالله کسراييان / نصرت بازرگان / نصور فتحی پور / نغمه توحيدی / نفيسه آزاد / نفيسه سعادتی / نوشين احمدی خراسانی / نوشين خاکی / نوشين کشاورزنيا / نويد کرمانی / نيره توحيدی / نيکزاد زنگنه / نيلوفر بيضايی / نيلوفر مهديان / نيما قاسمی / نيناوباب / نيوشا فدايی / واحديان / وجيهه مقدم / وحيد بهرامی / وحيد قاراباغلی / وهاب انصاری / وهاب دوستی دوکشکانی / ويدا بيگلری / ويدا دهقانيان / هاجر کبيری / هادی الم لی / هادی صادقی / هايده تابش / هايده مغيثی / هدا امينيان / هديه بستان / هما آتش / هما باقی / همايون بهمنش / همايون فاتح / ياسرميردامادی / ياسمن محمودی / ياسمين فرزانجو / ياور خسروشاهی / يوسف پاوه ای /

انجمن ها:
جمعيت دفاع از حقوق بشر در جنوب کاليفرنيا / کانون ره آورد – آخن – آلمان / سايت صلح / سايت مليون ايران